CIJELA ULICA U BEOGRADU SE OKRETALA ZA OVOM DJEVOJKOM: Razlog je najgori mogući, prolaznici neprijatno iznenađeni

Novosti

Republički hidrometeorološki zavod je upozorio da se od danas do četvrtka, 15. jula, u Srbiji očekuje sunčano i veoma toplo vrijeme s najvišom temperaturom od 35 do 39 stepeni. Ovako visoke temperature znače da nosimo manje garderobe, priordne materijale i na kraju krajeva znatno kraće stvari nego tokom drugih godišnjih doba.

U Beogradu u ulici Dimitrija Tucovića prozlaznici prvo su zbunjeno zastali, pa nastavili da hodaju, a onda se okrenuli za svaki slučaj da provjere da li su dobro videli.

Toplo vrijeme podrazumijeva da se komotnije oblačimo, ali reporter “Žene Blic” je zabilježio jedno prekomontno izdanje djevojke zbog koje se ulica okretala.

f3ik9kpturbxy8ynte5otm1mwu0yje0ntu4ymu4ytq3yzk2nmm1njllys5qcgerkwlnap4agaewbq

foto: Žena Blic

Siva majica na bretele i šorts sa visokim strukom na papiru djeluju kao odličan izbor za visoke temperature, ali u ovom slučaju šorts sa visokim strukom znači da je sječenje plitko.

Bez obzira da li je namjerno ili slučajno šorts kraći nego što jeste, prolaznici nisu krili da su neprijatno iznenađeni što vide više nego što žele na pješačkom prelazu.

(Žena Blic)