BOTOKS PRELIVA, SJEĆATE LI SE SUZAN BOJL – nekad je bila simpatična žena: Kad vidite kako SAD IZGLEDA, OČI ĆE VAM STATI

Novosti

Svjetska zvijezda Suzan Bojl kao grom iz vedra neba se pojavila i zasijala u punom sjaju i od neugledne domaćice, kako su je nazivala, pretvorila se u pravu metu paparaca, novinara, ali i velike horde fanova.

U večeri finala takmičenja, dok je cijeli svijet bio uvjeren da je ona pobjednica emisije “Britanija ima talenat”, ona gubi i iste večeri završava u bolnici. Izašla je sa dijagnozom depresije, a nakon izlaska iz bolnice otišla je u manastir u Škotskoj.

Suzan je na vrhuncu svoje karijere dobila, između ostalog, i cijeli tim profesionalaca kojima je zaduženje bilo da od domaćice naprave zvijezdu. I odjednom se zaista Suzan pretvorila u zvezdu, uvijek u najboljim i skupim komadima garderobe, sa sređenom frizurom i potpunim stajlingom do perfekcije.

-->

A za više od 10 godina, Suzan se bitno promijenila. Sada je elegantnija, stilizovanija, a vidne su i određene estetske korekcije na njenom licu. Na novim fotografijama, ali i na onim koje kači posljednjih nekoliko mjeseci na društvenim mrežama, očito je da je ova 59-godišnjakinja posjetila plastičara, te da se podvrgla tretmanu botoksa.

Evo kako danas izgleda:

c0f393457e97807f2ea1eca11ee88555

foto: Printscreen

Pulsonline.rs