BOLJE MU JE DA SE NE VRAĆA IZ NJEMAČKE! Majka Darka Lazića brani SINA, a komšije iz BRESTAČA otkrile PRAVI razlog ODLASKA iz Srbije

Novosti

Pjevač Darko Lazić otputovao je u Berlin kako bi pregovarao o novom poslu, a i o preseljenju. Majka Branka Lazić poručila da se u sinovljeve poslove ne miješa, ali da ga nakon brojnih turbulencija savjetuje da počne novi život.

– Darko se trudi da zaradi za svoju djecu. Posvećen je otac. Bila je korona, nije radio, nije toliko ni imao, ali čim bude zaradio daće Loreni i Alekseju sve kao i do sada. Doći će iz Njemačke na nekoliko dana pa se vraća. Ima nove planove, i ja ga podržavam. Savjetujem ga da ostane tamo da živi i da se ne vraća ovamo. Samo da dođe povremeno dejcu da vidi, mene, i brata, ali da se ne vraća za stalno. Tamo mu je bolje nego ovdje, zbog svega – priča Branka i osvrće se na brojne probleme sa zakonom i nedaće koje je Darko do sada imao.

– Vjerovatno mu je sudbina takva… Moj je i ja ga branim. Trudim se sve da podnesem. Kao sin je uvijek bio dobar i posvećen, dobro je dijete.

-->
lazic-naslovna

Za Darka u Brestaču svi znaju, a kako su Pećinci u kojima je odrastala njegova bivša draga Marina u neposrednoj blizini, nije teško zaključiti da su mnogi upućeni u njihov odnos.

Djeluje da pjevač nije u sukobu sa komšilukom, a momak ispred jedine prodavnice u selu ispričao je da su Laziću mnogi tražili pare, ali i da je imao “loše društvo”.

– Čuli smo da je otišao u Njemačku, koliko ja znam, trebalo bi uskoro da se vrati u Srbiju na dva dana. Sad tamo razrađuje plan oko biznisa i kafane koju bi da otvori, a ima zakazane i neke nastupe u Švajcarskoj. Mora da zaradi da uloži, nema nikakav kapital. Pričao je sa porodicom, svi su ga podržali i bodre ga da izađe na pravi put i konačno se kloni nevolja. Prvobitan plan je bio da se seli sa Marinom i sinom, ali eto, kad ga je ostavila to je palo u vodu. Ipak, ostao je pri svom da hoće da okrene nov list i posveti se karijeri. Dosta mu je loših ljudi koji mu traže pare, sa kojima stalno upada u nove probleme. Svi najbliži su uz njega, pitanje je da li će uspeti u svojim namerama ili opet zastraniti – kaže on, dok stariji komšija priča da se nije iznenadio što su Darku oduzeli dozvolu.

Ipak, kako kaže, pejvač koji je proslavio Brestač nema lošu dušu, pa se nada da se sada konačno opametio.

– Uvijek je imao dobar auto, čujemo da su mu uzeli dozvolu… Možda i bolje poslije saobraćajke koju je imao, a i jurio je ovde putem, svi smo znali da je on kad prođe. A nije loš momak, volimo ga svi, Bog mu je takav glas dao, takav dar. Uviek je hieo svima da pomogne, mom sinu je jednom uzajmio pare, vratili smo sve. Dobru dušu ima, ali hoće ga nevolje. Porodica mu je dobra i fina, majka Branka je prava domaćica, divna žena. Pokojni otac je bio vrijedan, poštovali su ga u selu. Valjda će i njemu sad da krene nabolje, valjda se opametio – poručio je on.

(Kurir.rs)