Blagajnica Je Zgrabila Bebu Iz Majčinih Ruku, A ONO ŠTO JE USLIJEDILO ĆE VAS ZAPANJITI!

Novosti

Majčinski instinkt je vrlo moćan. Prisutan je u svakom trenutku kada majka osjeti da je dijete u opasnosti, bez obzira je li u pitanju njezino ili nečije drugo dijete. Ovo šesto osjetilo znači da majke mogu vidjeti stvari prije nego se one zapravo dogode.

U ovom slučaju je žena pod imenom Rebecca osjetila da nešto nije u redu kada je na njenu blagajnu došla žena s djetetom.

Rebecca je također majka koja tijekom vikenda radi kao blagajnica u samoposluzi. Nedavno je jedna žena ušla u samoposlugu sa svojom djevojčicom Anabelle. Kada su došli na red na blagajni, Rebecca je primijetila da nešto nije u redu.

-->

Pogledala je ženu po imenu Jessica te ugledala nešto neobično. Rebbeca ju je upitala je li u redu, ali nije dobila odgovora. Tada je Rebecca shvatila da nešto mora učiniti.

Bez sekunde oklijevanja, Rebecca je uzela bebu iz ruku Jessice i prenijela je na svoju stranu blagajne. Nakon nekoliko sekundi majka je pala na pod jer je dobila epilieptični napad. Rebecca je čuvala malu bebu i nazvala hitnu pomoć.

Jessica je srećom prošla bez ozljeda, a zahvaljujući brzoj reakciji Rebecce i mala Anabelle je prošla neozljeđena.

“Inače dobijem neki znak upozorenja prije nego dobijem napad. Ali ovaj put nisam ništa primjećivala. U jednom trenutku sam bila na blagajni, a zatim se probudila u vozilu hitne pomoći.”, rekla je Jessica.

Rebeccu smatraju herojem. Ali kako je ona ipak majka, osjeća se loše jer nije mogla pomoći Jessici da ne padne na pod. Ona s druge strane misli drugačije.

“Ona je zaista draga i brižna osoba.”, rekla je Jessica.

Ovo je zaista nevjerovatan pothvat od strane Rebecce. Njezin jak majčinski instinkt je zaslužan za ovaj sretan kraj.