BILA SAM RUŽNO PAČE, PA SAM ULOŽILA 45.000 KM U OPERACIJE: Ali sada ima problem, 7 godina nema dečka JER JE PREVIŠE ZGODNA I LIJEPA

Novosti

Influenserka i model Selin Sentino poznata je po činjenici da je doslovce promijenila lični opis, a sve zahvaljujući plastičnim operacijama u koje je uložila više od 20.000 funti (oko 45.000 KM), piše Ženablic.rs.

Selin je sada na svom tijelu i atraktivnom izgledu izgradila čitavu karijeru i zarađuje pravo bogatstvo .

influens

No, kaže da je već sedam godina sama i da ima problema da pronađe dečka. Selin veruje da su muškarci isuviše nervozni i uplašeni da bi joj se udvarali.

“Kad izađem sa prijateljima i momci me proždiru pogledom, ali kada im se osmijehnem i dam signal da priđu – nikada to ne urade. Ponekad, ako smo u noćnom klubu u kom se puno pije, pozdrave me i proćaskaju, ali su uglavnom su previše pijani i počnu da me uznemiravaju”, priča ova influnserka.

Ova 26-godišnjakinja kaže da i kada neko smogne snage da joj priđe, bude prilično nervozan prilikom prvog sastanka.

“U početku uvijek budu stidljivi i nesnađeni. Slatko mi je kada su tako nervozni u početku, ali kad jednom počnemo da pričamo i vide da sam prijatna, malo se opuste. Momci uvijek kažu da imam jaku auru i da mogu da osjete moje prisustvo u prostoriji i kada uđem u istu”, dodaje Selin.

kosaa

“Nakon godina i godina maltretiranja konačno sam zadovoljna sobom i svojim izgledom, imam pubo prijatelja i divnu porodicu, ali bih voljela da sve to podijelim sa dečkom”, zaključila je.