Ako radiš OVIH 8 STVARI, OTJERAT ĆEŠ SVAKOG MUŠKARCA: Od OVAKVIH ŽENA svi bježe!

Novosti

Jači pol ovakvo ponašanje prezire.  Neke ženske osobine muškarci smatraju jako iritantnim i u većini slučajeva ih odbijaju od žena:

Stalna ljubomora, bijes, provjere SMS-a i telefonskih brojeva tjeraju čovjeka da traži nekoga manje komplikovanog ili nekog ko će imati više povjerenja. Ako svom partneru umjesto toga kažete “Vjerujem u tebe i ti si najbolji!”, tada će pozitivan učinak biti nevjerovatan.

Brbljivost:

-->

Muškarci više vole da govore kratko i precizno, dok žene vole da brbljaju o svemu. Za takve razgovore je najbolje imati prijateljice, a sa muškarcem razgovarajte o bitnim temama, ne o tračevima. Mrzovoljnost: Stalno nezadovoljna žena svojim ponašanjem prije ili kasnije odbiti muškarca.

Kašnjenje:

Muškarci zaista vole tačnost. Iako razumiju da žena kasni zbog uljepšavanja – ne vole čekati. Stoga, ako želite da vidite voljenu osobu dobrog raspoloženja, nemojte kasniti i nemojte ga tjerati da čeka!

Prebacivanje odgovornosti:

Prebacivanje svake odgovornosti na muškarca uobičajna je zabluda. Ako ste već u vezi ili braku gledajte na vas kao na par, a ne kao na pojedince.

Forsiranje romantike:

Svima su nam poznate one žene koje po cijeli dan kukaju kako ne dobijaju dovoljno ljubavi i pažnje. I muškarac ima svoj život i treba mu prostora.

Nesposobnost donošenja odluke:

Stalna bespomoćnost žene, čak i u svakodnevnim stvarima, može iritirati muškarca. Ako ne možete da odlučite koju haljinu odabrati, i pritom vršite pritisak na vašeg muškarca  takav scenario se obično završi velikom svađom.

Pretjerana kontrola:

Mnoge žene bi najviše voljele da mogu svog muškarca da nauče ponovo da hoda i priča. To su žene koje od muškarca prave dijete pa mu objašnjavaju kako da se ponaša, šta da govori i kakve postupke da preduzima. Malo ko će to tolerisati.

Novi.ba/Srbija Danas