4 ZNAKA DA VAS MUŽ VIŠE NE VOLI: Ako ovo radi, SIGURNO IMA DRUGU, ODMAH PROVJERITE

Novosti

U braku ste, ali ste se zadnje vrijeme pitali što se događa i voli li vas još uvijek? Kako prepoznati je li s vama samo zato “da ne bi selo pričalo”?

Kako provodite svoje vrijeme?

Na početku veze svaki trenutak želite provesti zajedno, ali sada ste sretni ako ulovite tek i pokoju minutu zajedničkog vremena. Zapitajte se kada ste zajedno večerali ili planirali nešto za budućnost.

-->

Ako ste primijetili da je sve drugo prioritetnije vašem suprugu od vas i neke sitnije obveze ne želi odgoditi kako bi to vrijeme proveo s vama, možda je izgubio interes za vas.

Ne gleda vas u oči

Zasigurno ste primjetili da već neko vrijeme vaš suprug izbjegava kontakt očima. Stalno ste se gledali dok ste planirali budućnost, a sada jedva da vas pogleda u prolazu. Možda je to znak da vas vara pa vas ne može pogledati u oči ili jednostavno pokušava izbjeći bilo kakvu  komunikaciju s vama.

Nedostatak pažnje

Odavno vam nije ništa poklonio, makar onu čokoladicu s benzinske bez koje prije nije dolazio kući. Ta intertnost čest je znak da partner ide linijom manjeg otpora bez potrebe za promjenama ili ulaganjem truda u vaš odnos.

 ‘Ima slike, nema tona

‘ Znate da svoj mobitel uvijek drži pored sebe i da vidi kada ga zovete ili pošaljete poruku. Ali se ne javlja i ne uzvraća pozive niti odgovara na poruke. Kada ste sretni i zaljubljeni nije nikakav problem odvojiti minutu i uzvratiti na poziv ili poruku, ali ako su se osjećaji negdje putem izgubili, izgubila se i volja.

(vecernji.hr)