4 ZNAKA ĆE U JULU DOŽIVJETI NEVIĐENU SREĆU I USPJEH: Astrolozi apeluju da izbjegnete greške – NAJBOLJE tek dolazi

Novosti

Za većinu horoskopskih znakova jul će donijeti svađe i razmirice, ali ne i za ova četiri znaka Zodijaka.

U julu će mnogi znakovi Zodijaka biti isprovocirani i orni za svađu. Ruski astrolozi, Pavel i Tamara Globa savjetuju da stišaju strasti i da nastupe mudrije. Mežutim, ima i onih kojima ovaj ljetnji mjesec donosi pozitivne promjene, za četiri znaka Zodijaka život će se promijeniti iz korijena.

Ovan

-->

Ovnovi bi trebalo da “stave prst na čelo” tokom jula, očekuje ih nekoliko primamljivih ponuda. Zato je veoma važno da ne ispuste sretne aspekte i iskoriste povoljne prilike koje im se nude. Ovnove prvenstveno očekuju promene na privatnom planu. Mnogo toga što žele se ne poklapa sa njihovim visokim moralnim standardima, zbog čega će ozbiljno biti pod stresom.

Blizanci

Za Blizance, drugi mjesec ljeta nosi turbulencije. Astrolozi upozoravaju da će se u narednom periodu predstavnici ovog znaka najvjerovatnije suočiti sa nizom uspona i padova, energtske moći će se neprestano smijenjivati. Sve ovo će im pomoći da preispitaju sopstvene vrednosti, ali i želje, što će za njih biti katarzično. Pomoći će im da promene kvalitet života nabolje.

Djevica

Jul Djevicama donosi jedinstvenu priliku za uspeh. Svi će o tome pričati, pripadnici ovog znaka će biti na vrhuncu moći. Astrolozi im savjetuju da se u drugoj polovini mjeseca odvaže i prihvate situacije koje im se naizgled nameću i za koje nisu sigurni da su dobre za njih. Ispostaviće se da je upravo to djelić mozaika koji je nedostajao – uspjeh je zagarantovan.

Jarac

Za osobe u znaku Jarca jul će donijeti ozbiljne promjene na ljubavnom planu. Retrogradni Jupiter pod snažnim uticajem Venere učiniće Jarčeve nevjerovatno šarmantnim tokom ovog mjeseca. Biće raspoloženi i neodoljivi za druge, jednostavno će biti nemoguće odoljeti im!

(Mondo)