21. JULA SE SVE MIJENJA: Venera ulazi u znak Djevice, ova 3 znaka neka se spreme – ČEKA IH TEŽAK PERIOD

Novosti

Venera, planet ljubavi, ljepote i uživanja, 21. jula ulazi u znak Dejvice, a 27. jula će joj se pridružiti i Mars. Zbog uticaja ove dvije planete, emocije će biti neobuzdane.

Dok se Venera bude šetala kroz znak Djevice, zaljubljeni će postati pažljiviji prema partneru, više će ugađati i biće požrtvovaniji.

Kojem god znaku da pripadate, saosjećajnost, odanost i briga biće ključne riječi ovog astro perioda. Pokazivaćete naklonost onima koje volite tako što ćete im biti na raspolaganju i ugađati im.

-->

Pokušavaćete da sve držite pod kontrolom, više ćete razmišljati i brinuti se nego inače. To bi moglo da utiče na vas i da vam poremeti svakodnevne navike, a naročito će uticati na Blizance, Strijelčeve i Ribe. Ova tri znaka nailaziće na sitne prepreke, naročito na polju ljubavi. Tranzit venere kroz znak Djevice neće biti najpovoljniji za njih, ali dobra vijest je da se nakon ovog astro perioda za njih situacija popravlja.

S druge strane, zemljani znakovi Bik, Jarac ij Devica, ali i Rak i Škorpija, osjećaće nalet pozitivne energije i lijepih dešavanja. Zvijezde će im biti naklonjenije nego inače, a astrolozi savjetuju da dobro iskoristite ovaj period i počnete da ostvarujete sve ono o čemu ste dugo maštali. Sad je pravo vrijeme za to.