0NE SU PR0NAŠLE MAMAC: Žene ova 4 znaka Zodijaka pravi su magnet za bogataše

Novosti

Žene u ova 4 horoskopska znaka uvijek privlače bogate muškarce, čak i kada ne traže novu ljubav.

Ko su one i koje su njihove tajne privlačnosti?

U astrologiji se vjeruje da na Zemlji svi prolazimo kroz karmu materije – zato su nam data tijela, a ekvivalent živoj energiji jeste novac.

Postoje horoskopski znaci koji su pozvani da sami zarađuju, a postoje i oni čija je sudbina povezana sa „nadogradnjom“ vještine finansijskog partnerstva, piše wday.ru.

Ove žene Zodijaka su magnet za bogate muškarce.

Bik

Udobnost nije samo riječ za Bika. Za spokojan život im je važno, kao nijednom drugom znaku, da žive u lijepom i čistom domu. Djevojka Bik neće gledati u pravcu muškarca koji ne može da ispuni njene snove o domu.

Vladajuća planeta Bika, Venera, pomaže joj da napravi „izbor“ među brojnim kandidatima. Zbog toga je žena Bik okružena pažnjom finansijski sigurnih muškaraca.

Vage

Još jedan znak kojim vlada Venera jeste Vaga. Djevojke Vage vole da prihvate razne znake pažnje: od malog buketa divljeg cvijeća do nakita. Međutim, samo nekolicina njih se usuđuje da razgovara sa šarmantnom Vagom.

Njihova ljepota plaši neodlučne muškarce. Tako Venera štiti Vagu, baš kao i Bika.

Međutim, za bogate momke djevojka Vaga postaje dah svježeg vazduha. Ona je razigrana, privlačna i ne drži se za svog izabranika, iako je spremna da mu pruži ljubav.

Jarac

Karijerista Jarca nikada neće pristati na „minimalno“ udvaranje. Muškarci čitaju tu energiju i shvataju da je bolje ne prilaziti bez ozbiljnih namjera. Djevojka Jarac je navikla da vidi rezultate svog rada poput mogućnosti da ode u omiljeni restoran ili na odmor. Biće joj dosadno sa muškarcem bez ambicija.

Bogati muškarci ne vide samo spoljašnju ljepotu devojke Jarca. Njena upornost, marljivost i radna etika su kvaliteti koje dobro poznaju i čini se da u njoj pronalaze odraz sebe.

Lav

Sposobnost prihvatanja poklona je nešto što vam uvijek upada u oči kada komunicirate sa djevojkom Lavom. Ona zna svoju vrijednost: ne gubi glavu tokom udvaranja, već sve prihvata sa zahvalnošću. Muškarci upadaju u zamku i spremni su da učine bilo šta zarad tog osmijeha i riječi zahvalnosti.

Lavicu čine privlačnom i njeni maniri. Ona tačno zna kako da se ponaša u društvu i izaziva divljenje. Finansijski siguran muškarac jednostavno ne može da prođe pored bistre i spektakularne djevojke u znaku Lava, prenosi Sensa.