VELIKI NOVČANI HOROSKOP ZA JULI 2021. GODINE: 3 znaka će plivati u parama, a 1 da se čuva kredita – ovo je najgori trenutak!

Ispovesti Novosti

Saznajte šta vam donosi novčani horoskop za jul, da li ćete mjesec provesti u štednji ili ćete uživati u blagostanju.

Šta možemo da očekujemo tokom drugog letnjeg meseca, kakvo će nam biti stanje na računu, kakvih poduhvata da se čuvamo, a koje ideje da sprovedemo u delo, otkriva veliki novčani horoskop za jul.

Ovan

-->

Ovnovi definitivno ne treba da brinu o finansijama tokom drugog mjeseca ljeta. Donedavno ste se “satirali” pod posla, sada je vrijeme je da uberete plodove svog truda i potrošite novac na ono što želite.

Bik

Bikovi još uvek ne bi trebalo da se opuste. Trenutno nemaju problema sa finansijama, ali uskoro će im možda biti potrebna veća količina novca kako bi nove ideje sproveli u delo, tako da im ništa drugo ne preostaje nego da se “bace” na štednju.

Blizanci

U julu će predstavnici ovog znaka biti skloni naglim kupovinama. Astrolozi upozoravaju da bi trebalo da budu oprezni i ne dozvole iznenadne troškove, u suprotnom mogu se naći u teškoj situaciji.

Rak

Jul je mjesec Raka, tako da mogu da se opuste i troše novac na odmor i zabavu. Zapamtite, najbolje je kada ulažemo u nas same. Da biste i dalje postizali uspeh, potrebno je da rasteretite glavu i tijelo.

Lav

Predstavnici ovog znaka ne vi trebalo da se plaše većih novčanih problema ovog mjeseca, ali ne bi trebalo ni da se rasipaju. Ako postoji mogućnost da uštede, savjetuje im se da iskoriste priliku, isplatiće im se na duže staze.

Djevice

Djevice će u julu imati velika ulaganja i značajnije kupovine, ali zbog toga neće upsti u nevolje. Savjetuje im se da se uzdrže od trošenja novca “na sitno”.

Vaga

Ovaj mjesec će biti posebno težak za Vage. Nestabilna finansijska situacija, smjena povoljnih trenutaka i poteškoća. Ali, nema razloga za brigu. Ukoliko razumno raspolažete novcem, preživećete jul bez gubitaka.

Škorpija

Krajem mjeseca Škorpijama stari dug dolazi na naplatu. Pripremite se za ovaj trenutak unapred i ne odlažite ga.

Strijelac

Trenutak istine – vrijeme je realno sagledate svoju finansijsku situaciju. Donedavno ste živjeli preko svojih mogućnosti, sad je trenutak da podvučete crtu i uporedite prihode i rashode.

Jarac

U julu će vam biti potrebna velika količina novca. Ne bi trebalo da se plašite da podignete kredit ili se uzajmite od rođaka. Vrlo brzo ćete biti u stanju da vratite pozajmljeno.

Vodolija

Jul će biti finansijski uspješan za Vodoliju. Predstavnici ovog znaka dobiće novi izvor prihoda koji će moći da pokrije sve njihove troškove i potrebe.

Ribe

Ribe će u julu poželeti da rizikuju kako bi stekli što više novca. Ako ste spremni na mogućnost da izgubite sve što ste uložili, ona se upustite u ovaj riskantan poduhvat. U suprotnom, bolje uštedite novac za nešto korisnije.

(mondo)