Penzioner iz Beograda dao OGLAS o kome danas bruji cijeli region: Evo šta je zalijepio na banderi, SRCE DA PUKNE

Ispovesti Novosti

Foto: Reddit

U nemogućnosti da pronađu srodnu dušu, ljudi se snalaze na najrazličitije načine. Mlađi to uglavnom rade na društvenim mrežama ili aplikacijama za upoznavanje, dok ono stariji, koji se baš najbolje ne snalaze sa novim tehnologijama, i dalje imaju onaj “old school” pristup, pa oglase daju u novinama, ili odu par koraka unazad, pa oglas zalijepe na baderu.

Tako je na jednoj beogradskoj banderi osvanuo “oglas lične prirode” u kome jedan usamljeni, “solidno situirani penzioner” traži ženu između 30 i 50 godina za zajednički život.

-->

Sve ovo pojavilo se na Reditu, pa je, naravno, uslijedila i salva komentara.

Bilo je onih koji su navijali da “deka” što pre pronađe ženu koju traži, pa je jedan od korisnika napisao “Matori, nek’ ti je sa srećom”. Ipak bilo je više skeptika u koji u ovome vide samo dekin vapaj za pomoć “Ovo je šifra za dočuvaj me i pokupi penziju, nego bilo sta drugo”, dok su treći bili u lajfkouč fazonu “Nada umire posljednja”.

A neke je ova poruka i rastužila, jer je čovjek na ovaj način prinuđen da traži suprugu.

Bilo kako bilo, na banderi se vidi oglas, ali se takođe vidi da su papirići sa brojem telefona ovog čovjeka iscjepkani, što nedvosmisleno govori da je ipak bilo zainteresovanih žena i da je ovaj beogradski penziner možda na dobrom putu da pronađe to što traži.

(Zenablic.rs)