DAME, OBAVEZNO URADITE OVO U KUĆI VEČERAS!: Žene se spremaju za pomračenje Mjeseca, 3 stvari mogu da privuku SREĆU

Ispovesti Novosti

Sutra je pun Mjesec i to Strijelcu koji voli slobodu, a Sunce je u Blizancima, brbljivim i sklonim žurbi. Čekaju nas brojna pitanja – kako da ostvarim slobodu ali da mi ona donese sreću, šta treba da kažem bliskima a šta da prećutim, kako da provedem sljedećih šest mjeseci u blagostanju?

Nije lako izdržati energiju pomračenja i punog Mjeseca, a efekti će se osjećati čak pola godine. Vrijeme je da se odbace neka stara uvjerenja, jer i dalje traje kvadrat s Jupiterom.

Svi znaci treba da daju sebi vremena za ozbiljna razmišljanja tokom punog mjeseca. Šta je potrebno da krenem naprijed? U kom pravcu želim da se razvija moja veza?Zašto ne uspijevam da ostvarim trajnu ljubav? Dajte sebi priliku da spontanim pisanjem o ovim temama vaša podsvijest da odgovore.

-->

Ako niste skloni pisanju, uzmite omiljenu knjigu i otvorite je nasumice i pritisnite prstom neki pasus ne gledajući u stranicu. Prepišite taj pasus i dobro se zamislite nad njim. Nosi poruku koju ćete vi znati da protumačite.

Ovo pomračenje treba dočekati u urednoj kući. Raščistite sve površite, sklonite višak sitnica. Pobacajte sve stare stvari koje vam stoje u dnevnoj sobi i kupatilu: stare novine, ispražnjene teglice i bočice kozmetike.

Dočekajte pun Mjesec mirni i bez pretrpanog rasporeda i dajte sebi oduška u toj atmosferi.

(Lepa i Srećna)