Uz samo jednu namirnicu uklonite sve bradavice sa tijela (Recept)

Novosti Zdravlje

Bradavice koje ljudi imaju znaju izazivati razne neprijatnosti, sasvim je oke kada idete kod ljekara da vam otkloni bradavice koje se nalaze na leđima, vratu i hajde da kažemo malo ljepšim dijelovima tijela, ali kada vam se one nalaze na preponama ispod pazuha i možda i gorim mjestima, jako je neprijatno otići ljekaru, pa smo mi odlučili da vam otkrijemo jedan trik.

Žena koja je ovo probala, je svoje iskustvo podijelila na društvene mreže, istakla je da se ne plaše ostale žene ako vide da nakon nekoliko dana bradavica tamni, to je sasvim oke, da pače, ona kaže da je to poželjno, jer je to postupak prije nego je se riješite.

Potrebno vam je kao što u naslovu vidite samo jedan sastojak, a to je ocat ali od jabuke. Prije nego krenete sa postupkom, operite dio oko bradavice vodom i posušite dobro. Nakon toga uzmite nešto i natopite u ocat, ali ne previše, pa stavite na dio gdje vam se nalazi bradavica, učvrstite sa zavojem. Pustite da stoji 15 mminuta, a onda skinite. Tri puta dnevno, sedam dana ponavljajte ovaj postupak.