OČISTITE ZGL0BOVE OD SOLI ZA 3 DANA: Ruski prirodni lijek od lovora za bol u kostima i zglobovima

Novosti Zdravlje

Jednostavna priprema, a veoma učinkovito

Sve ide svojim tokom. Dan za danom su isti, svakodnevno obavljate skoro pa iste aktivnosti i kao iz vedra neba, kao da vam je neko ubrizgao vruću iglu u ruku ili osetite probadajuću bol u kolenu.

Budući da se većina ovih bolova želi brzo rešiti, posežete za najjačom tabletom protiv bolova koju trenutno imate kod kuće i čekate da počne delovati.

-->

Jednom kad bol nestane, nastavljate dalje sa životom kao da se ništa nije dogodilo. Ako mislite da vas u skorije vreme neće ponovno dostići ova bol koju nije najzdravije rešavati tabletama protiv bolova, grdno se varate.

Genadij Petrovič Malahov, ruski stručnjak narodne medicine koji je u više od 60 knjiga predstavio kako lečiti 200 najrasprostranjenijih oboljenja, smatra da nas zglobovi i kosti bole zato što se vremenom u njima nakupe kalcifikati soli koje bi trebalo izbaciti.

On navodi recept za čišćenje soli iz organizma koji je veoma jednostavan. Ovu kuru lečenja bi, međutim, trebalo sprovesiti, po mogućstvu, nakon čišćenja debelog creva (vodom i soli ili uobičajenim klistirom). Svakako, efekta ima i bez toga.

bolovi u leđima

Foto: Profimedia

Uveče, u 3 dl ključale vode spuustiti 5 g lovorovog lišća koje je najbolje isitniti. Kuvati pet minuta, skinuti sa šporeta i staviti da odstoji (može i u termos) celu noć.

Sutradan procediti i piti – po malo, u malim gutljajima tokom celog dana. Nikako ne ispiti ceo rastvor odjednom, jer može izazvati komplikacije i krvarenje.

Tri noći zaredom praviti rastvor od lovora i piti tri dana. Posle pauze od sedam dana kura se može ponoviti.

Za hronične bolesti zglobova i kostiju rastvor piti pet dana.

lovorov list

lovorov list

Foto: Profimedia

Tokom sporovođenja kure sa lovorom, nemojte se uplašiti ako primetite da vam je mokraća crvena i da često mokrite. To je uobičajeno, budući da soli u organizmu počinju intenzivno da se rastvaraju i tako nadražuju mokraćnu bešiku.

osle dve nedelje, prestaće da vas bole zglobovi i kosti i videćete da je ceo koštani sistem postao pokretljiviji. To znači da je lečenje lovorom uspelo. Ako osećate i dalje bolove – ponovite kuru.

sd.rs