ŽENE ROĐENE U OVA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJBOLJE LJUBAVNICE: Strastvene, tajanstvene i nevjerovatno privlačne! JESTE LI MEĐU NJIMA?

Novosti

U kojem horoskopskom znaku su rođene najbolje ljubavnice – njihova tajna je u balansu strasti i osjećanja!

Astrolozi ističu da svaki horoskopski znak ima posebne karakteristike, osobine, sklonosti, sposobnosti, talente, a evo koja dva horoskopska znaka se izdvajaju kada je riječ o se*ualnoj energiji i privlačnosti. Na erotskoj energiji se stalno radi, ona je toliko blisko povezana sa našom kreativnosti i unutrašnjim stanjem, pa od puno faktora zavisi koliko ćemo biti vešti u ovim ljubavnim vještinama.

Prema horoskopu, žene rođene u sljedeća dva horoskopska znaka su najboljeljubavnice – evo ko su i zašto:

Žena Vaga – Kada je riječ o erotskoj energiji, zavođenju i ljubavnim strastima, Vaga je neprevaziđena. Iako deluju kao previše romantične, ponekad i stidljive i neodlučne, one mogu biti izuzetno vatrene i spremne da pređu granice i istražuju. Njihova tajna je u tome što prave savršenu ravnotežu između emocija i strasti, nežne i divlje strane. One ne vole rutinu i monotoniju u se*ualnom životu, već stalno inspirišu i uvode neku novu čaroliju, Žena Vaga bira samo one partnere koji mogu da je prate u njenim željama.

Na drugom mjestu se kao dominantna ljubavnica nalazi žena koja je rođena u znaku Škorpije. Njena snaga je ta privlačna misterioznost i tajanstvenost. Ona shvata koliko je erotska energija važna i shvata je kao prožimanje, odnos dvije duše u kojem pored strasti mra postojati i neka dublja veza. Voli da isprobava nove stvari, da se zabavlja, igra i istražuje. Škorpija posjeduje jaku energiju koja izaziva i opija, a sem toga ima i eksplozivni temperament.

Škorpija je kraljica zavođenja i uživa u flertu. Element vode kome pripada čini je emotivnom, a Mars i Pluton strasnom, dinamičnom, spremnom na akciju. Njeno “oružje” za buđenje strasti je pogled koji osvaja. Od partnera očekuje lojalnost, posvećenost i da bude spreman da prati njenu maštu.

(Sensa)