Zavodio je dame širom stare Juge, a srce mu je osvojila Lokica Stefanović: Evo kako danas izgleda čuveni muzičar (FOTO)

Novosti

Čuveni muzičar i osnovač grupe “Srebrna krila ” Vlado Kalember publiku širom regiona oduševljava talentom od 1978. godine pa sve do danas, a bio je i predstavnik Jugoslavlije na izboru za pjesmu Evrovizije davne 1984. godine sa koleginicom Izoldom Barudžijom, pjesmom “Ćao, amore”.

Dvije godine kasnije napušta poznati sastav i nastavlja solo karijeru, a tokom karijere bio i član sastava “4 asa” sa kolegama Alenom Islamovićem, Rajkom Đumićem, Juricom Pađenom.

#Lupon

Vlado o privatnom životu nikada nije želio javno da govori, iako je važio za muškarca sa javne scene koji je jednim stihom osvajao srca žena širom Juge.

Jedna od njih bila je i čuvena Leposava Lokica Stefanović koja je nastupala sa poznatim plesnim sastavom “Lokica” po kojem je i dobila nadimak, ali ova veza potraja samo godinu dana s obzirom na to da su bili razdvojeni.

Kalembar je stupio u brak za violončelistkinjom Anom Rucker sa kojom je dobio nasljednika, ali ova ljubav nije opstala.

― Mnogo je zabluda i predrasuda, a upravo to da sam veliki zavodnik je jedna od njih. S kim god bih popio kafu, to bi svi prenijeli da je bila veza. Meni se od jedne veze uvijek dodavala još poneka. Ako sam imao 22 veze, ispalo bi da sam ih imao 222. Ne žalim se, ali je to, na neki način, malo i “prišiveno”. Bilo je to takvo doba. Dima je bilo, ali ne i požara ― rekao je Vlado svojevremeno.