ZA NJIMA SE SVI OKREĆU: Tri najljepša znaka po horoskopu

Novosti

Po horoskopu, ovo su tri najljepša znaka – jedan zbog prefinjenosti, drugi zbog misterioznosti, treći zbog manekenskog držanja.

ŠKORPIJA

#Lupon

Jednom rječju Škorpije su bogovi harizme. Oni imaju magnetnu privlačnost i neodoljive su. Njihova konstitucija je sitna i mišićava. Oči su im najjače oružje u njima omiljenoj funkciji zavođenja. Pogled će uvijek djelovati dvosmisleno i misteriozno. Kada su nečim iritirane – pogledom „streljanju“ . Stav im je provokativan.

JARAC

Koščata građa i izražene jagodice, Jarčevima daje odličnu predispoziciju da se bave modelingom. Ovo je najfotogeničniji znak zodijaka, i prava je šteta što pred objektivom ne uživaju. Ovaj znak gotovo da i ne raspolaže gestikulacijom, pa stoga sa izraza lica teško da ćete nešto pročitati. Često pripadnici ovog znaka imaju prozirno plave oči, svetlije su puti, kose i obrva. Njihov hod je vrlo odlučan i siguran. Imaju pravilno držanje.

VAGA

Bilo da se radi o muškom ili ženskom pripadniku znaka, Vaga je sinonim za ljepotu. Ubjedljivo najjlepši znak zodijaka. Kao i kod Bika, planeta Venera je ovde baš nesebično u jedno biće spakovala savršenstvo bez mane, s tim što je bila izdašna i u darivanju lijepih manira, prefinjenog držanja. Koketne i harizmatične gotovo uvijek će emitovati neke zavodljive poruke.