VELIKI HOROSKOP ČUVENOG RUSKOG ASTROLOGA PAVELA GLOBA ZA JANUAR 2022: Za ova 2 znaka sreća će se KONAČNO okrenuti!

Novosti

Januar se smatra jednim od najvažnijih mjeseci u godini jer donekle on daje uvid kakva će čitava godina biti. Astrolog Pavel Globa objašnjava kako da iskoristite najbolje od ovog mjeseca i spremite se za sjajnu godinu.

Evo šta nam astrolog Pavel Globa najavljuje za mjesec januar.

These Herbs and Spices Will Help Reduce Inflammation

949777-astrolog-ls

Ovan

Zvijezde i planete će biti u veoma povoljnom položaju. Dolazi vrijeme kada Ovnovi mogu lako transformisati svoj dom, svoj izgled na svijet, pronaći novu motivaciju, pronaći ljubav i sve čemu teže.

Njihove želje će ugledati svjetlo dana. Morate više slušati sebe, a ne one u vašoj okolini.

Bik

Upamtite da ne morate kroz sve prolaziti sami. Nije sramota osloniti se na bliske i drage ljude. U januaru ćete dobiti sjajne poslovne ponude i mogućnost da čak postanete jedan od lidera.

Imaćete mnogo sreće i uspjeha u onome što isplanirate.

Blizanci

U januaru treba da se fokusirate na ono što najviše volite – društvo, komunikaciju, avanturu, romansu i izlaske. Slobodni Blizanci bi trebali provjeriti dobro svaku osobu sa kojom planiraju ući u vezu.

A oni koji su u vezi ni u kom slučaju ne bi trebali provocirati i vređati svog partnera jer bi to moglo dovesti do loših situacija i kajanja.

Rak

Više se fokusirajte na zakon privlačenja i ne stidite se da težite ka stvarima koje su vam potrebne i koje priželjkujete.

U januaru će zvijezde biti na vašoj strani tako da će skoro sve što poželite biti ostvareno. To može biti novac, ljubav, nove poslovne prilike i još mnogo toga. U januaru će biti kriznih situacija, ali će se one prilično brzo razriješiti.

Lav

U januaru ćete biti malo osjetljiviji nego inače pa ćete često burno regovati čak i kada ne treba.

Zvijezde će se tako posložiti da će vas čak i neke sitnice lako iznervirati i to bi vas moglo dovesti u razne neprilike. Zbog toga je veoma važno da se podsjetite da budete opušteniji i ljubazniji kako bi što bezbolnije prevazišli taj period.

To se posebno odnosi na prvu nedjelju u godini – najtežu i najdinamičniju.

Djevica

Trebalo bi da obratite što više pažnje na svoj izgled. Možete obnoviti svoju garderobu, napraviti novu frizuru ili učiniti promjenu koju ste oduvijek željeli.

To će podići samopoštovanje i učiniti vas uspešnijim i poželjnijim na svim poljima života. Januar je idealan za proširivanje znanja.

Vaga

Vi ćete u januaru imati priliku da pronađete nove hobije, interesovanja i poslovne prilike.

Povoljan položaj zvijezda će vam pokazati pravi put kako da postanete najbolja verzija sebe. Januar je vrijeme za odluke. Najbolje bi bilo da donesete odluku da se rešite loših navika jer bi vas baš one u januaru mogle skupo koštati.

Škorpija

Na poslovnom polju ćete biti nezaustavljivi.

Svaki put kojim se zaputite mogao bi biti raskošan i plodan. Savjžet Pavela Globe je da budete ljubazni, ali ipak da ne popuštate puno pred lošim ljudima.. Zvezde će nagraditi vrijedne Škorpije, zato se potrudite da radite što više. Za sva dvoumljenja koja imate – možete se obratiti svojoj intuiciji za pomoć.

Strijelac

Januar će biti veoma težak jmesec za Strijelčeve. Savjet astrologa jeste da se opremi dobrim vještinama koje će mu pomoći da se odupre anksioznim i depresivnim mislima. Sreća će pratiti samopouzdane ljude, a Strelčevi bi mogli u tome zakazati i mogli bi početi da sumnjaju u sebe.

Krajem januara situacija će se stabilizovati i sve će se vratiti u normalu.

Jarac

Finansijska situacija u januaru biće sjajna za Jarčeve. Biće to jako naporan ali i plodan mjesec. Ali ne dopustite da previše mislite na sebe, morate pomoći kolegama i voljenima.

Što više toga završite u januaru manje posla će ostati za ostatak godine a više vremena za uživanje.

Vodolija

Januar će pokazati koliko ste snažni ili koliko ste ojačali jer će to biti jedan od najdinamičnijih mjeseci. Zvezde su u prilično nepovoljnom položaju za posao, romansu, ali i druga područja života.

Sve što pokušate učiniti ili promeniti moglo bi naići na osudu i probleme. Nema potrebe da žurite i postavljate sebi nerešive zadatke, budite oprezni i blagi prema sebi.

Ribe

U januaru ćete imati samo jedan problem – nedostatak energije. Ali i to se može rešiti ako se natjerate da započnete neku novu aktivnost.

Umor će doći brže nego inače, pa vredi na vreme poraditi na tome. Prilagođavanje novim uslovima će biti jako teško pa je bolje da odgodite sve veće promene i planove u svom životu. U teškim trenucima sreća će biti na vašoj strani.