VARAO SVE ŽENE, RAZMAŽEN I TEŽAK ZA SARADNJU: Evo kako danas izgleda zavodnik iz “CSI Miami” – HODAJUĆA KATASROFA (FOTO)

Novosti

Foto: Profimedia

Karijeru slavnog glumca obilježila je uloga Horešija Kejna u seriji “CSI: Miami”.

Snimanje ove popularne serije završeno je 2012. godine, a Dejvid Karuso riješio je da nakon toga ode u penziju. U javnosti je ostao upamćen po kratkoj riđoj kosi, tamnim naočarima i teatralnim pauzama između rečenica, kako je govorio dok je tumačio glavnog lika “CSI Miami”. Upravo uloga u ovoj seriji donijela mu je vrtoglavi honorar od čak 375.000 dolara po epizodi i učinila ga jednim od najplaćenijih glumaca.

Danas, Dejvid ima 65 godina, potpuno se povukao iz javnosti i retke su prilike kada ga paparaci ulove.

Privatni život krije od svih, dok je u vrijeme popularnosti njegov burni ljubavni život bio česta tema medija. Iza sebe Dejvid ima tri braka. U prvi je stupio 1979. godine, sa Šeri Maugans. Ljubav je potrajala do 1983. godne, a ubrzo nakon razvoda pred oltar je stao sa Rejčel Tikotin. Godinu dana kasnije dobili su kćerku Gretu, a 1987. godine usledio je krah braka. Treći brak usledio je 1996. godine, sa stjuardesom Margaret Bakli. Iako je naglašavao da mu je drago što je konačno sa ženom koja nije iz sveta šoubiznisa, zbog čega se nadao da će mu ovaj brak uspeti, to se ispostavilo kao netačno. Razveli su se nakon tri godine, jer je on prevario ženu sa instruktorkom joge.

259863-profimedia0301229135-ff

Foto:Profimedia

Serija CSI: Miami donijela mu je ljubav sa Lisom Markez sa kojom je dobio i dvoje dece, ali su na kraju završili na sudu. Lisa ga je tužila zbog preljube i za nanošenje duševne boli. Rekla je da ju je psihički zlostavljao, kontrolisao i bio posesivan i ljubomoran, a on je nju optužio za prevaru sa ličnim asistentom i najboljim prijateljem. Presuda je bila takva da je Dejvid morao da isplati Lisi odštetu, što se navodno nikada nije desilo. Ni kolege nemaju dobra sjećanja na saradnju sa njim, pa su pojedini tvrdili da je Dejvid razmažen i težak za saradnju.