UBACITE 3 STVARI U NOVČANIK I PRIVUCITE PARE U 2022. GODINI: Za 1 amajliju svi znate

Novosti

Koje 3 stvari treba da nosite u novčaniku za privlačenje novca – stara simbolična vjerovanja i feng šui tajne!

Prema fengšuijunovčanik treba uvijek da bude uredan kako bi energija novca bila povoljna. Zato iz novčanika i pregrada treba izbaciti sve nepotrebne kartice vizit karte, papiriće računa, a ostavite mjesta za novac koji treba da bude uredno složen prema iznosu sume i veličini novčanice.

Urednost je preduslov za privlačenja više novca, ali pored novčanica, u novčanik možete ubacuiti i 3 amajlije za koje se vjeruje da mogu umnožiti obilje:

1. Sretna novčanica – to može biti novčanica koju ste dobili od prijatelja koji vam je kupio novčanik, ili neka strana valuta koja vas podsjeća na lijepo putovanje, kao i novčanica koju vam je poklonila draga osoba. Takođe, to može biti novac koji štedite i onda ga koristite i kao simbol za poboljšanje finansija. Važno je da ta novčanica za vas ima posebnu vrednost, ne materijalnu, već da vas asocira na nešto pozitivno.

2. Djetelina sa četiri lista – za ovu amajliju svi znamo, kao i za osmeh na licu koji se pojavi kda je pronađete. U novčaniku možete držati i djetelinu koju vam je poklonila draga osoba. Kako bi duže trajala, djetelinu sa četiri lista ispresujte, a onda je ubacite u nekui papirić ili zip kesicu i čuvajte kao talisman za sreću u svom novčaniku.

3. Kineski feng šui novčići – nazivaju se još i I-Ching novčići, a kako bi djelovali, potrebno je da grupa od 3.6 ili 9 novčića bude zavezana crvenim koncem ili kanapom. Osim što privlače obilje, ovi novčići se smatraju amajlijom za sreću i opšte blagostanje. Mnogi ih kače u kući, kancelarijama, automobilu, a vi ih možete nositi u novčaniku.

(Novi.ba/Lovesensa)