TEST! ŠTA STE PRVO VIDJELI NA OVOJ SLICI: To otkriva šta se trenutno dešava u vašem životu, NAMA JE POGODILO I VI PROVJERITE!

Novosti

Ljudska podsvijest krije mnoge tajne. Slični testovi pomažu da se izvuče ono što čovjek krije duboko u sebi. Cilj ovog testa jeste da se identifikuje vaš trenutni pogled na život.

Pogledajte sliku. Šta ste na njoj prvo uočili? Odgovore pogledajte ispod:

tet

Ako ste uočili:

-->

Česmu

Voda je simbol emocija. Ako ste ugledali kako iz česme teče voda, znači da nemate problema sa izražavanjem osjećanja. Emocije, kako pozitivne, tako i negativne, polako “cure” iz vas, ne zaustavljaju se i ne nagomilavaju se. U ovom trenutku nemate razloga ni za kakvu brigu, kod vas je sve dobro.

Pticu

Previše se fokusirate na mišljenje drugih. Iza zida tuđih procjena ne osjećate sebe, svoju srž. Razmislite, zašto zanemarujete sopstveno  mišljenje i ne slušate sebe. Vi ste sebi najbliži. Prebacite fokus na sebe i ugledaćete pozitivne promjene, jer će sve krenuti nabolje. Zdrav egoizam mora, u izvjesnoj mjeri, biti prisutan u svakom čovjeku.

Drvo

U ovom trenutku pomalo ste nezadovoljni svojim životom i želite ga promijeniti nabolje. Nema ničeg lošeg u tome. Međutim, dok ste u potrazi za zadovoljstvima, postoji rizik da izgubite ono što imate u ovom trenutku. Razmislite, da li je to vrijedno toga?