TEST! ONO ŠTO PRVO URADITE, OTKRIVA KAKVA STE OSOBA: Koji broj vi birate? OTKRIJTE VAŽNU STVAR O SEBI

Novosti

Postoje mnoge stvari koje mogu da otkriju vašu ličnost: od svakodnevnih navika, do govora tijela.

Navikli smo da mislimo kako za svaku situaciju postoje samo dva moguća rješenja – ispravno i pogrešno. Međutim, naš test nije takav. Ne možete izabrati “pogrešan” odgovor, zato što su svi tačni.

Femina predlaže da izaberete jednu od četiri mogućnosti – šta biste prvo preduzeli u situaciji prikazanoj na donjoj slici, kako biste saznali više o sebi.

-->

Šta ćete prvo uraditi?

imgonline-com-ua-resize-thzvgclayq

1. Isključiti kipući čajnik

Ako ste izabrali čajnik, to možda znači da ste vrele prirode i temperamentni. Odluke donosite brzo, bez ikakvog oklijevanja i ništa vas ne može zaustaviti na putu ka cilju.

Vjerovatno se brzo zamarate od monotonih poslova. Takođe brinete o sopstvenoj sigurnosti i ne volite iznenađenja. Više volite da pratite jasan plan, bez ikakvih nepredviđenih situacija.

2. Odgovorićete na telefonski poziv

Izbor ove mogućnosti nagoveštava da ste usredsređeni i dobar diplomata. Teško prihvatate tuđe greške. Za vas se može reći da ste preduzimljiva osoba, koja istovremeno može da obavlja više zadataka.

Vrlo ste komunikativni. Za vas se može reći da volite da stvarate  korisna poznanstva i da budete u centru pažnje.

3. Umirićete dijete koje plače

Ako se prvo potrudite da umirite dijete, onda ste najvjerovatnije uravnotežena i preduzimljiva ličnost. Volite da pomažete ljudima i spremni ste da se žrtvujete za druge. Vi ste porodična osoba i cenite odnose među ljudima.

Usamljenost vas plaši i važno vam je da neko uvijek bude uz vas. Po vašem mišljenju, bolje je provesti veče kod kuće sa svojom porodicom, nego na bučnoj zabavi u baru.

4. Sprečićete psa da grize kauč

Ako prvo odlučite da sklonite psa sa kauča, onda možemo zaključiti da ne podnosite nikakav nered: ni u kući, ni u životu. Važno vam je da sve držite pod kontrolom.

Nećete se smiriiti dok sve ne bude na svom mjestu. Pridajete veliki značaj materijalnim vrednostima i društvenom položaju. Po pravilu znate odgovore na sva pitanja i ne zbunjujete se ni u jednoj situaciji.

Koliko ovi opisi odgovaraju vašoj predstavi o sebi? Slažete li se sa svim ovim karakteristikama? Pišite nam o tome u komentarima.

(Femina)