STIŽE NAM VAŽAN ASTRO DATUM, 19. NOVEMBAR I DONOSI NEVIĐENE KOSMIČKE PROMJENE: Najveći uticaj će imati na OVAJ znak!

Novosti

19. novembra počinje interesantan period za sve nas

19. novembra stiže nam pomračenje Mjeseca u Biku, a kako kažu astrolozi biće to jedan od najmoćnijih astro perioda u ovoj godini. Snažno će uticati na sve nas, a naročito će to na svojoj koži osjetiti Bikovi.

#Lupon

Pomračenje Mjeseca će ostaviti pečat na svaki dio našeg života, stižu neočekivane promjene i događaji, a pitanja ljubavi, novca i samopouzdanja biće na testu.

Evo kako će uticati na svaki znak ponaosob:

Ovan

Nepredvidivi Mjesec povlači vas u želju za rizikom, ali nikako nije dobro da to bude rizik u finansijskom smislu! Pazite se nepredviđenih troškova i nemojte u ovom periodu da se igrate s rizičnim investicijama.

Bik

Pomračenje Mjeseca u vašem znaku za vas označava veliku metamorfozu. Naučićete nove stvari o sebi i svom karakteru, ali i ljudima koji vas okružuju. Stvari koje ste smatrali skrivenim izlaze na vidjelo!

Blizanci

Iako ste inače skloni avanturi i volite promene, ovo pomračenje Meseca vam ne prija, Blizanci! Bolje se primirite i pritajite da ne biste doživjeli neprijatnosti, jer je ovo neobičan period za vas. Pokušajte da se opustite i što više vremena provedete “ušuškani” kod kuće s dragom osobom.

Rak

j je u vašoj 11. kući i odraziće se na vaša prijateljstva. Pazite šta kome pričate, da vam ne bi izletelo nešto što ne treba svi da čuju. S druge strane, u vama će se probuditi želja da budete mirotvorac i možda posredujete u nekom pomirenju koje već dugo vreme “muči” vaš društveni krug.

Lav

Vaš posao i uspjeh u sjenci su pomračenja, spremite se na velike promjene! Trenutni projekti mogu neočekivano ili iznenadno da se završe, mogući su gubici na poslu, ali sve vam to otvara nove puteve. Ako budete vrijedni i pažljivi, slijedi vam nova prilika!

Djevica

Za Djevice će ovaj period biti posvećen ostvarivanju želje koju već dugo imaju. Zvijezde kažu, samo naprijed, šta god to bilo – neka romansa, novi posao ili čak neka aktivnost ili hobi o kojem dugo maštate!

Vaga

Osjjećaćete se kao da ste razvili superherojske moći, da čitate ljudima misli i vidite čak i ono što smatraju duboko sakrivenim. Ova izražena intuicija zahvatiće svaku sferu vašeg života, vidjećete istinu i u ljubavi, i na poslu. Ali sasvim je drugo pitanje da li će vam se ta istina dopasti…

Škorpija

Na vašu vezu će najviše uticati pomračenje Mjeseca, pred vama je veliki period introspekcije. Zavirite u sebe i otkrijte šta zaista želite iz veze u kojoj ste trenutno. Ako niste zadovoljni, vrijeme je za promjene, a zvijezde kažu da vam u narednom periodu stiže i nova ljubav!

Strijelac

Vaša rutina promeniće se iz korijena, iako inače volite da je sve uređeno i sređeno, odjednom vas zvezde bacaju u neistražene teritorije! Bilo da je to u kući ili na poslu, pronalazite nove načine da obavite sve što treba i iz vas izbija kreativnost!

Jarac

Pomračenje Mjeseca odvija se u vašoj petoj kući, kreativnost i romantika su izraženiji nego ikada! Strast će se pokazati na dva načina – najprije u spavaćoj sobi, ali potom i u vašoj želji da se konačno bavite nečim kreativnim. Iskoristite oba naleta inspiracije!

Vodolija

Emotivnih nekoliko dana je pred vama, moguće je da su u pitanju porodične “drame”, teška sećanja ili neke lične bitke koje vodite iznutra. Pomračenje je na nebu ali je u vama svjetlost koja sve te stvari obasjava i iznosi na videlo. Skupite snagu i obračunajte se s njima, jedino tako ćete moći da rastete i napredujete.

Ribe

Neobična otkrića i odnosi biće u ovom periodu. Saznajete nešto što vam otvara nevjerovatnu priliku. Zvijezde kažu da uključite sva čula, otvorite četvore oči, kako ne biste propustili tu važnu informaciju. Tek kada budete znali šta je, znaćete šta je vaš sljedeći korak.