STAVLJAM OVU SMJESU SEBI NA LICE I NEMAM NIJEDNU BORU: Svaka žena želi probati, TAJNA JE U 1 SASTOJKU, oduševit će vas

Novosti

Onima koji žele lijepo i uvijek svježe lice, kozmetičari širom svijeta preporučuju da koriste masku sa želatinom. Ako raditi ovu proceduru redovno, vaša koža će u kratkom vremenu postati čista, glatka i zategnuta.

Želatin popunjava deficit kolagena u koži, koji se javlja sa godinama. Otklanja sitne borice, izbeljuje kožu, čini je baršunastom, i povećava cirkulaciju krvi. Kao pomoćni sastojak, često se koristi u kozmetičkim salonima, za podizanje i zatezanje obraza i podbratka, a takođe, dodaje se u šampon, prave se maske za kosu sa efektom laminiranja, ili se dodaje u sredstva za jačanje noktiju.

Glavna prednost želatinske maske je u tome što su za razliku od dugih kolagenih sredstava, molekuli želatina veoma mali i sa lakoćom produru u kožu. Predlažemo recept jedne od najboljih maski za lice od želatina, koju je već isprobala većina žena

-->

Recept podmlađujuće maske:

Sastojci:

4 supene kašike vode
1 kafena kašika želatina
2 kafene kašike izgnječene banane

Pomiješajte vodu sa želatinom, ostavite desetak minuta da nabubri. Zatim dodajte pire od banane, i promešajte. Banana služi kao izvor vitamina i hranljivih materija, nežno hrani kožu, čineći je elastičnijom i zdravijom.

Kako primjenjivati masku:

Maska se nanosi u ravnomernom tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući oblast oko očiju i usta.

Nakon nanošenja maske, opustite mišiće lica. Ostavite da djeluje 20 minuta. Ispira se toplom vodom, masirajućim pokretima.

Masku možete koristiti 2-3 puta nedeljno. Uskoro ćete primijetiti pozitivan rezultat na vašem licu u vidu čiste i njegovane kože.

Novi.ba/uspesnazena.com