SEDMIČNI HOROSKOP OD 2. DO 9. AVGUSTA: 1 znaku stižu PARE, IMAT ĆE SREĆE NA POSLU, EVO O KOME SE RADI

Novosti

Nedeljni horoskop od 2. do 8. avgusta najavljuje i novu ljubav za Jarca kao i zdravstveni rizik za one rođene u znaku Strijelca.

OVAN

Posao: Primirite se malo, nagrada za sve vaše zasluge tek stiže. Još imate i te kako mnogo toga da naučite od svojih nadređenih. Ljubav: Morate postaviti određene granice inače nećete moći da zaštitite ono do čega vam je najviše stalo Zdravlje: Nemojte pretjerivati sa dijetom, ugrozićete zdravlje.

-->

BIK

Posao: Skloni ste samoiscrpljivanju, to vam neće doneti posebnu reputaciju na poslu. Bolje je da pripazite na svoj temperament. Ljubav: Tek u drugom djelu nedelje stiže blago poboljšanje odnosa. Najvažniji će biti razgovor o novcu. Zdravlje: Rizici za najmlađe rođene u ovom znaku.

BLIZANCI

Posao: Sve će vam ove nedelje smetati, nijednu sitnicu nećete moći da tolerišete. To niije dobar put, budite fleksibilniji. Ljubav: Venera je na vašoj strani, a najljepše će biti parovima koji imaju djecu. Zdravlje: Nađite vremena za sebe.

RAK

Posao: Koliko god da zapinjete, posao kao da stalno izvire. Mnogo rizikujete ali ćete mnogo i naučiti. Ljubav: Krajem nedelje, planirajte mali tajni bijeg sa partnerom. Zdravlje: Vaš glavni problem je stres, pozabavite se time.

LAV

Posao: Najviše vas muče unutrašnje nesigurnosti, a zapravo je sve u najboljem redu. Možda je samo nešto više posla nego obično. Ljubav: Zvijezde nisu na vašoj strani u smislu dugoročnog obavezivanja. Zdravlje: Ugroženo sredinom nedelje.

DJEVICA

Posao: Mnogo zadovoljstva vam stiže ove nedelje, mada će kraj biti iscrpljujući. Moguć dodatni dobitak. Ljubav: Partneru treba malo mira i samoće, ali sve će vam nadoknaditi krajem nedelje. Zdravlje: Sve ste bolje, stabilizuje se krvna slika.

VAGA

Posao: Trzavice, posebno problemi u prodaji. Med i mleko teče svima čiji se posao odnosi na modu, kozmetiku, enterijer. Ljubav: Male nesuglasice, partner je preopterećen i malo preosetljiv. Pomozite. Zdravlje: Više vas brinu drugi u porodici nego vi sami.

ŠKORPIJA

Posao: Spremni ste za promene na poslu i nadređeni će to znati da cene. I vi sami ćete eksperimentisati. Ljubav: Ljubomorni ste i to na prošlost partnera, a razgovor je jedino rješenje.
Zdravlje: Pridržavajte se najoštrijeg dijetnog i fitnes režima.

STRIJELAC

Posao: Moguć veliki poslovni start, uspjeh čeka odabrane u redu javnih ličnosti. Ljubav: Jačaju oslabljene veze među partnerima. Usamljene čeka poznanstvo kroz posao. Zdravlje: Pazite se infekcija, budite ekstremno strogi kad je riječ o higijeni.

JARAC

Posao: Morate ograničiti troškove, stižu vam nove obaveze i odgovornosti na koje niste računali. Ljubav: Venera vam donosi vjetar u leđa, usamljenima novu ljubav, srećnima još bolje razumijevanje. Zdravlje: Zapostavljanje zdravlja vam se može teško osvetiti.

VODOLIJA

Posao: Suviše ste nerealni, vaše su kule građene na pijesku. Ljubav: Ne slušajte savjete, već svoje srce. Ako ste u dugoj vezi, spremni ste za novi korak. Zdravlje: Vodite računa o najmlađim Vodolijama, naročito kad su napolju.

RIBE

Posao: Mnogo ćete raditi, ali nema adekvatne zarade, jedino ćete pokriti troškove. Veći prihod stiže onima u kreativnim industrijama. Ljubav: Nemojte odugovlačiti sa raspravom, jer će energija biti sve gora. Riješite sukob prije vikenda. Zdravlje: Najteži će biti problemi sa visokim pritiskom.

(Lepa i Srećna)