SAV NOVAC KOJI SMO ULOŽILI JE NESTAO PREKO NOĆI: Boba Živojinović o nesreći koja ih je zadesila

Novosti

Dugogodišnji mukotrpan rad je nestao za jedno veče.

Bivši teniser Slobodan Boba Živojinović je dugogodišnji suprug Lepe Brene, sa kojom ima dva sina Viktora i Stefana. Njihova ljubav je čarobna priča koja se prepričava iz generacije u generaciju. Opstali su i pored svih nedaća koje su ih kroz život pratile, a Boba je prilikom svog gostovanja u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi” otkrio detalj za koji javnost nije znala, a vezan je za osnivanje produkcije “Grand” i peh koji su doživjeli.

“Osnovao sam ‘Grand’ produkciju za dvije sedmice, ali sam tada već imao bazu, sa novcem koji sam zaradio. Nakon par mjeseci izgorio nam je studio, sve što smo uložili preko noći je nestalo. I onda je došao kod mene Saša Popović i pitao me šta sad da radimo, a ja sam mu rekao napravit ćemo još bolji i veći, što se i dogodilo. Moram da odam priznanje Saši on je napravio medijski sjajnu stvar”, objasnio je Boba Živojinović.

Osvrnuo se i na brak sa Lepom Brenom i interesantno se našalio na temu njihovog odnosa.

“Ja sam muž Lepe Brene cijeli život. Još kad sam bio mali, meni je mama puštala Lepu Brenu i ja sam se tako uspavljivao”.

Boba Živojinović je otkrio tajnu uspješnog braka i ko je zapravo šef u kući.

“Žena je glava kuće i to Brena zna. Uživamo, volimo se, poštujemo se. Od kako se sve ovo desilo sa koronom mi bukvalno provodimo 24 sata zajedno. Naš odnos je postao još jači. U braku mora da postoji poštovanje i kompromis”, objasnio je Boba i poslao poruku svim ljudima, prenosi Lepa&Srećna.