RECITE NAM KAKO STISKATE ŠAKU – REĆI ĆEMO VAM KO STE VI ZAPRAVO: Test koji je svima pogodio, PROVJERITE

Novosti

Postoji mnogo različitih testova u kojima je ličnost osobe povezana sa određenim dijelovima tijela – dlanovi, zglobovi, prsti, nokti …

Ali, postoji  još jedan način pomoću kojeg možemo proanalizirati ličnost – kako mi stiskamo ruku u pesnicu. Način, na koji to radite – otkriće neke aspekte vaše ličnosti.

Predlažemo da prođete kroz ovaj jednostavan, ali veoma istinit test u kojem će biti potrebno da samo stisnete ruku u pesnicu, i odaberete odgovarajuću varijantu odgovora.

-->

Ako vas neko zamoli da stisnete pesnicu, kako ćete to uraditi?

Kako stiskate pesnicu?  Uradili ste?

A sada pogledajte odgovore:
Pokažite kako stiskate pesnicu – i reći ćemo sve o vama!
 75c82713-974c-4ee9-844b-e64e21008adb
1. Imate tendenciju da pomažete ljudima čak i onda, kad vam to donosi neke neugodnosti. Stalno ste u potrazi za novim znanjima, iskustvima, izuzetno energični i pomalo nestrpljivi.

Takve kao vi, nazivaju avanturistima i neustrašivima, ali u isto vrijeme, mnogima od vas neće pasti na pamet koliko je često i vama potrebna zaštita i pomoć.

Vama je od životne važnosti priznanje i prihvatanje, jer se često suočavate sa ljudima koje koriste vašu dobrotu. Ali, jaka unutrašnja srž, ipak vam ne dozvoljava da rizikujete i odustanete od ljudi. Vi i dalje nastavljate čuvati i štititi one koji koriste vašu plemenitost, jedino što postajete malo oprezniji.

Pokažite kako stiskate pesnicu – i reći ćemo sve o vama!
 45daa971-b5f2-4ea7-9272-22e76c428f5a
2. Komunikativni ste, privlačite različite ljude. Prijatelji vole vašu iskrenost i duhovitost. Sigurni ste u sebe, imate jako razvijen osjećaj samopoštovanja. Odličan ste vođa među prijateljima, i dobar lider u poslu.

Međutim, u donošenju smjelih odluka sprečava vas strah od neuspjeha, jer neuspjeh može povrediti vaše samoljublje.

Često imate potrebu za ohrabrenjem i pohvalama. Pa šta, nije to tako loše. Važno je da ne prestanete vjerovati u sebe, čak i ako vam ne govore koliko ste dobri,prenosi Femina. Sasvim je moguće da se, jednostavno, nalazite između ljud koji su ljubomorni na vaš uspjeh.

Pokažite kako stiskate pesnicu – i reći ćemo sve o vama!
 30c2d5ad-7762-438c-b0e6-722afba8d701
3. Oštroumni ste i lijeporečivi, ali pomalo stidljivi, što vam onemogućava da u punoj mjeri ispoljite te osobine. Zato vas mnogi smatraju ćutljivom i nekomunikativnom osobom.

Precizni ste i pedantni, i ponekad zahtjevate od sebe previše, što dovodi do nepotrebnog nespokojstva. Pronicljivi ste, pokušavate da ne narušavate svoju unutrašnju harmoniju. Ljudima pored vas je veoma komforno.

Ponekad postaje nepodnošljivo tužno od misli da ne možete tek tako graditi odnose, sa lakoćom se adaptirati u nove kolektive i biti duša kompanije. Ne uzimajte to k srcu, jer je dovoljno da postanete malo fleksibilniji i druželjubiviji, i ljudi, koji su se plašili da vam priđu, odmah će promjeniti svoje mišljenje o vama.