PARA ĆE BITI KAO U PRIČI: Ova 4 horoskopska znaka čeka BRDO NOVCA DO KRAJA GODINE – stiže NEOČEKIVANI DOBITAK

Novosti

Blago njima, zvijezde će im dijeliti šakom i kapom

Posmatrate li  horoskop kao „zvjezdani rulet“ u kojem povremeno gubimo i dobijamo, onda provjerite da li su baš vama naklonjene zvijezde za novac do 26. decembra.

Vodolija – Iako vam trenutno tako ne izgleda, kraj same godine donosi vam pozitivan preokret! Pozicija planeta u dvanaestom polju govori o tome da možete da dobijete novac kroz „čudne“ izvore zarade. To su i institucije zatvorenog tipa. Da ne pominjemo da će ulazak Jupitera u Ribe donijeti veću finansijsku stabilnost pred kraj 2021. godine.

Blizanci – Planete u Jarcu ukazuju da ste racionalni i proračunati. Kako je Merkur u Jarcu svesni ste svih troškova, ali nedelja koja je pred vama odlična je za raspolaganje tuđom imovinom. To može da bude sponzorstvo ili novac koji je namijenjen za projekat koji je vama bitan. Takođe, odličan je period za riješavanje pitanja nasljedstva.

Ovan – Kada Venera sutra krene retrogradno, treba da budete oprezni za finansijama! Venera u desetom polju ukazuje da očekujete veći novac preko posla i to će zahvaljujući zaluženom radu da stigne, ali za zakašnjenjem. Drugim riječima, nećete imati baš onoliko novca koliko ste mislili, ali će biti dovoljno.

Strijelac – Puno planeta u drugom polju donosi vam zaradu sa više strana. Sa jedne strane biće ponuda za bolje plaćen posao, a sa druge će biti pokloni u vidu novca. Vi ne treba da brinete u narednoj nedelji jer ćete imati više nego dovoljno para u novčaniku.