PANTALONE SPADAJU VEĆ POSLIJE 7 DANA: Napitak za mršavljenje od SAMO 2 sastojka! TOPI SALO

Novosti

Kad spremate čaj za mršavljenje od cimeta, najbolje je da odaberete cejlonski! Evo zašto!

Mnoge žene su odlučile da isprobaju razne napitke za mršljavljenje i detoksikaciju.

#Lupon

Uspjeh je različit od osobe do osobe, a u poslednje vreme se brojne dame javljaju sa dobrim rezultatima koje daje osvježavajući čaj od cimeta. Priprema se vrlo lako, a savetuje se da čim ustanete spremite barem pola litre kako biste mogli da ga polako pijuckate tokm cijelog jutra.

Stavite 500 ml vode da provri, pa prelijte kašičicu i po cimeta i ostavite da se prohladi. Najbolje je koristiti cejlonski cimet, jer u njemu ima najmanje kumarina, supstance koja (u većim dozama) može biti loša za jetru.

U prohlađeni čaj od cimeta dodajte vitamin C u prahu, jer on podstiče dejstvo svih vitamina iz hrane ili suplemenata koje eventualno uzimate. Slobodno obogatite ovaj napitak kašičicom meda, naročito ako ste na dijeti. Šećer je neophodan organizmu, samo ga treba maksimalno ograničiti. Takođe, bolje je da ga uzmete u medu, koji sadrži druge dragocjene materije za naše zdravlje nego u slatkišima ili bezalkoholnim napicima.

Cimet ima i svojstvo da može da reguliše nivo šećera u krvi, a sa svojim lekarom proverite koja je adekvatna dijeta za vas i da li imate još neke zdravstvene probleme koje treba uzeti u obzir prije nego što je otpočnete.

Izvor: Lepa&Srećna