OVE GREŠKE SVI PRAVIMO KAD OBLAČIMO FARMERKE I ZATO IZGLEDAMO SMIJEŠNO: Modni stručnjaci savjetuju, samo ovako je pravilno!

Novosti

Levi Strauss izumio je traperice 1871. Od tada je ovaj odjevni predmet prošao mnoge transformacije i postao je sastavni dio života gotovo svake osobe u cijelom svijetu.

 A naši ormari vjerojatno čuvaju najmanje 2-3 para različitih farmerica.

Kako se motivisati za vežbanje

Pogledajte nekoliko najčećih grešaka koje činimo prilikom oblačenja traperica i šta treba da radite da u njima izgledate savršeno.

Unatoč tvrdnjama da uske traperice nisu u modi, ipak ih možete iskombinirati. Možda nisu toliko popularne kao prije 5 godina, ali se ipak mogu nositi, pogotovo ako pojasom naglasite struk. 

f70fdc535b8e8514a39434942f

Remeni su na vrhuncu 2021. godine, a ovaj će vas trendovski dodatak učiniti modernijim.

Oblik i položaj stražnjih džepova mogu promijeniti oblik tijela do neprepoznatljivosti. Tako će široko postavljeni džepovi vizualno proširiti bokove. Visoko ušiveni džepovi produžit će noge, a oblik tijela činit će se punijim.

2

Kad kupujemo traperice, često oklijevamo između dvije veličine. No, iskusne fashionistice znaju da je bolje kupiti manje. Tkanina se tijekom nošenja rasteže, a traperice veće veličine objesit će se i izbočiti u struku. 

f0d6b2559395f6dd98228f455e

Odjeća u total-traper stilu ponovno je u trendu i zato traper košulje i jakne možete nositi s trapericama. Ne morate nužno birati gornji i donji dio prema njihovoj boji. Naprotiv, različite nijanse stvorit će kontrast i učiniti vaš izgled svjetlijim i kompleksnijim.

140185569fabd11ced6e27e41c