OSTAVITE NOVČANIK U OVOM DIJELU KUĆE I PARE ĆE SE SAME GOMILATI: Evo gdje se nalazi TAJNI “DŽEK POT”

Novosti

Evo gdje treba da držite novčanik po feng šuiu

Prema učenju feng šuija, svaka kuća je podeljena na određene zone. Neki su namijenjene za ljubav u domu, druge za udobnost i sreću, a neke za blagostanje. Ako želite da povećate prihod i oslobodite protok energije, onda treba da se fokusirate na ugao novca, ali i da obratite posebnu pažnju na mjesta gdje skladištite štek.

#Lupon

U svakoj kući, jugoistočni sektor je odgovoran za materijalno blagostanje. Upravo u tom dijelu doma treba čuvati i stalno dopunjavati “kasicu-prasicu”.

Feng šui stručnjaci ističu da ovdje možete staviti i novac koji ste dobili za neke zasluge ili nova dostignuća na poslu.

Jugoistočni duo doma, koji je zadužen za povoljne finansije, takođe treba obogatiti biljem, pa po feng šuiju u ovom dijelu doma treba čuvati drvo novca, zeleno bilje ili ljubičasto cvijeće.

Koristite element vode da povećate efekat zone bogatstva. U jugoistočnom sektoru kuće postavite posudu sa vodom ili mali akvarijum. Možete koristiti fotografije koje prikazuju vodopade, duboke rijeke, mora i okeane.

U ovom dijelu doma koristite predmete u zlatnoj i crvenoj boji, a možete staviti i određene talismane kao što su feng šui figurice, akvarijum sa zlatnim ribicama ili jednostavno ukrasiti novčićima.