OD 8 KVADRATA JE NAPRAVILA SEBI DOM: Kad otvori vrata stana SVI SE PITAJU SAMO JEDNO – JE LI MOGUĆE DA JE OVAKO NEŠTO DOBILA od 8 kvadrata?!

Novosti

Možda živi u malom stanu, ali se taj mali stan nalazi u srcu Njujorka

Poznata je činjenica da je život u Njujorku jako skup. Ne samo da se stanovi iznajmljuju po bezobrazno visokim cijenama, već je i sam standard života skuplji nego u drugim gradovima kao što je hrana i ostale potrepštine.

Kako bi se izborili sa tim, mnogi Njujorkčani primorani su da posmatraju stvari na drugačije načine. Oni smišljaju jedinstvene načine da žive u gradu, a da nemaju tolike troškove.

Felis Koen pronašla je najinovativniji način da živi u Njujorku i njenu metodu sigurno nikada niste vidjeli. Ni slično.

Koenova živi na Aper Vestu u Njujorku i nalazi se na samo nekoliko koraka od najvećih atrakcija, kao što je Central park i Linkoln centar. Od ovog opisa, možete da pomislite da ona plaća vrlo visoku cijenu stanarine. Ipak, ona plaća samo 700$ mjesečno za njenu sobu. Da, nama je to mnogo, ali za Njujork – to je baš baš jeftino!

Ipak, ona je morala da se odrekne nekih stvari…Ona živi u stanu od 8 kvadratnih metara. To vjerovatno nije veće od vaše dečije sobe, ali nekako Koenova uspjeva da cijeli svoj život stavi u ovu super malu sobu.

Ona je profesionalni organizator, tako da njoj ovakav način života dođe kao potpuno normalna stvar.