NOĆIMA SU SLUŠALI NEOBIČNE ZVUKOVE IZ SVOG DVORIŠTA, A ONDA SU UGRADILI KAMERU: Kad su ujutru pogledali snimak nisu mogli sebi doći (VIDEO)

Novosti

Jedan par iz Vancouvera u američkoj saveznoj državi Washington prije nekoliko mjeseci je kupio kuću.

Nakon određenog vremena odlučili su kupiti nadzornu kameru koju su postavili ispred ulaznih vrata jer su tijekom noći čuli neobične zvukove.  Dva dana nakon što su postavili kameru, vlasnica kuće se probudila usred noći i vidjela da su stražnja vrata otvorena.  

– Bila su širom otvorena iako smo postavili kamen koji ih je držao. Te je noći bilo vjetrovito, ali ne toliko da bi vjetar pomaknuo kamen i otvorio vrata – ispričala je žena.   

-->

Kada je ujutro došla na posao, odlučila je pogledati nadzornu snimku kamere kuće i imala je što vidjeti.  Na snimci je vidjela maskiranog muškarca kako provjerava koja su vrata kuće otključana, a u ruci je imao nešto nalik na pištolj.  

– Odmah sam otišla kući kako bih pokazala snimku svome dečku Jacobu i potom smo pozvali policiju. Policajci koji su pogledali snimku rekli su da u ruci drži bušilicu, no meni je izgledalo kao pištolj. Objavila sam javno ovaj video kako bih upozorila ljude – ispričala je preplašena žena.