NE TREBA VAM TERETANA! DODIRNITE OVE 4 TAČKE NA TIJELU, KILOGRAMI SE SAMO TOPE: Žene poludjele za ovim trikom, DJELUJE 100%

Novosti

Ako se budete pridržavali ove rutine, vaš metabolizam će postati brži. Kao rezultat toga, postat ćete mnogo energičniji tijekom dana, a suvišna masnoća počet će se polako eliminirati te se prekida i njezina akumulacija. Počet ćete kontrolirati svoj apetit i stvorit potpuno nov, zdrav način pogleda na život.

Akupunktura i akupresura su kompleksne medicinske tehnike, koje već tisuću godina pomažu ljudima da se riješe zdravstvenih problema. Ukratko, logika je u tome da je svaki organ našeg tijela izravno, pomoću energetskih kanala, povezan s određenim točkama na tijelu, prenosi uspesnazena.com.

Zato, ako želite poboljšati rad nekih unutarnjih organa, potrebno je samo pronaći njihovu određenu točku, i regularno je masirati. U ovom članku pričat ćemo o točkama čija će stimulacija pomoći da smršavite. Tisućljetna provjerena praksa!

-->

Ako se budete pridržavali ove rutine, vaš metabolizam će postati brži. Kao rezultat toga, postat ćete mnogo energičniji tijekom dana, a suvišna masnoća počet će se polako eliminirati te se prekida i njezina akumulacija. Počet ćete kontrolirati svoj apetit i stvorit potpuno nov, zdrav način pogleda na život.

Točke na tijelu koje će vas osloboditi suvišnih kilograma:

1. Točka na uhu

4-tacke-2-696x635

Masiranje ove točke osigurava ubrzanje metabolizma, što doprinosi gubljenju na težini u svim dijelovima tijela.

Treba je masirati palcem u trajanju 3 minute tri puta dnevno, s istim pritiskom na uho.

Nakon masaže primijetit ćete kao da u vašem tijelu ima više energije. Također, uklanja neugodne simptome umora ruku, nogu, ramena i stopala.

2. Točka na licu

Ova točka se nalazi točno između nosa i gornje usne.

Potrebno ju je stimulirati dva puta dnevno, po 5 minuta.

Takva masaža pomaže kontroliranju osjećaja gladi i nervoze.

Ako se prejedate za vrijeme stresa, ova vježba je posebno dobra je za vas!

3. Točka na ruci

Ovo je ključna točka na tijelu, kroz koju prolaze svi meridijani vaš unutarnje energije,nalazi se malo ispod lakta.

Masirajući je, oslobađate tijelo od viška tjelesne topline i doprinosite poboljšanju rada crijeva.

Masirajte ovu točku u toku jednog minuta 2-3 puta dnevno.

4. Točka na nozi

Ova točka je najkorištenija u akupunkturi. Zove se Zu San Li. Ona, ne samo da poboljšava probavu, već pomaže i u suzbijanju upalnih procesa u cijelom tijelu. Zovu je točkom dugovječnosti ili točkom protiv stotinu bolesti. Ona se nalazi ispod čašice koljena.

Da biste je pronašli, pokrijte koljeno dlanom iste ruke. Točka se nalazi između završetaka malog i prstenjaka, u vidu manjeg udubljenja između kostiju. Svakodnevna masaža točke Zu San Li u večernjim satima pogodna je za gubitak težine – kažu i do 400-500 grama tjedno.

Masirajte je 9 puta kružnim pokretima u smjeru kazaljke na satu na svakoj nozi, naizmjenično (9 puta na jednoj, pa 9 puta na drugoj). I tako 10 minuta, ukupno (po 5 minuta na svakoj nozi). Ali, nemojte masirati izravno prije spavanja, da ne biste izazvali nesanicu. Kod pritiska na ovu točku treba osjetiti blagu nelagodu, čak i lak bol, inače nećete postići željeni efekt.