NAREDNA 4 DANA SU KRITIČNA: Poznati ruski astrolog upozorio 3 znaka na velike probleme

Novosti

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa kaže da će naredna četiri dana biti presudna za nekoliko znakova Zodijaka. Očekuju ih važne odluke i velike tegobe u ovom periodu.

Ovan

Ovan mora da nauči da se sačuva od negativnih ljudi, razgovori s njima posebno će im teško pasti u ovom periodu, pa je najbolje da ih se klone. Naredna četiri dana takođe donose probleme na polju ljubavi. Nije vrijeme za romanse i izlaske. Ni na poslu ne bi trebalo da očekuju usjpeh, a većina Ovnova će morati da se usredsredi na ispravljanje svojih grešaka.

Djevica

Vrijeme je da se Djevice oslobode svih nepotrebnih stvari. Tačnije, ne materijalnih stvari, već negativnih razmišljanja i toksičnih ljudi. Ovaj period je posebno osetljiv i nikako se ne preporučuje da se opuste na poslu – što više uspeju da urade u narednim danima to će im se višestruko isplatiti u skorijoj budućnosti. U protivnom, ne piše im se dobro.

Vage

Vage posebno da pripaze na komunikaciju s drugim ljudima u narednim danima. Ni slučajno ne bi trebalo da reaguju previše oštro na neke neprijatnosti, jer će ih problemi vrlo brzo iscrpjeti i ostaviti bez energije. Ne preporučuje se da započinju neke nove projekte na poslu, doživeće veliki neuspjeh. Oni koji su u potrazi za ljubavlju, bolje da odustanu i fokusiraju se na nešto drugo. Zauzetim Vagama slijede nesporazumi i svađe sa partnerom.