MAGIJA POMRAČENOG MJESECA: Poslije 19. novembra OVA 3 ZNAKA ČEKA LUĐAČKA SREĆA – od sutra za njih počinje novi život!

Novosti

Na neke horoskopske znakove pomračenje punog Mjeseca u Biku uticaće intezivno, dok će neki zaista kroz ove promjene proći lagano i bezbrižno

Horoskop otkriva da nam 19. novembar donosi snažnu pojavu na nebu sa neverovatnom energijom. Pun Mjesec u znaku Biku pojaviće se 19. novembra, ali to nije kraj – očekuje nas njegovo pomračenje. Ovo je trenutak kada moramo slušati svoje srce i prihvatiti sva buđenja i sve promjene koje se događaju.

Transformacija i buđenje – magija pomračenog Mjeseca može nas odvesti na neke druge staze života. To za nas može biti dobro ili loše, ali svakako takav udar transformativne energije neće biti lak. Pun Mjesec označava tačku u lunarnom ciklusu kada su emocije i tenzije izuzetno visoke – ali je takođe dobar trenutak za postizanje svojih ciljeva i da ih pokrenemo.

-->

Na neke horoskopske znakove pomračenje punog Meseca u Biku uticaće intezivno, dok će neki zaista kroz ove promene proći lagano i bezbrižno – imaće sreće. Evo o koja 3 znaka je riječ:

Blizanci

Pomračenje Mjeseca se seli u vašu kuću podsvijesti i podiže svijest u oblastima koje nisu fizički opipljive. To će vam pomoći da otvorite um i osvijestite stvari koje ste direktno ili indirektno izbjegavali. Podsetiće vas da je za neke stvari i dalje potrebno vreme i posebna pažnja. Prestanite probleme da gurate pod tepih. Tehnike za opuštanje mogu vam pomoći da redefinišete svoje prioritete i osigurate da vaše fizičke i mentalne potrebe budu zadovoljene.

Djevica

Pomračenje Mjeseca ima za cilj da promijeni vaš pogled na svijet. Useljava se u vašu kuću životne filozofije i ukazuje na važno vrijeme za istraživanje, proširenje vidika i uvažavanje različitih navika i kultura van vaše. Možda ćete osetiti potrebu da se uronite u knjige za pozitivnu transformaciju koje ranije niste mogli da pročitate ili da dublje zađete u svoju podsvijest.

Jarac

Pomračenje Mjeseca donosi vam neobičnu igru. Ovo pomračenje će moći da vas inspiriše da kreirate i iskoristite sve kreativne ideje. Sada je trenutak kada ih možete pretvorite u poslovne poduhvate. To će vas ohrabriti da se okružite društvom za koje znate da može zadovoljiti vaše duhovne potrebe. Pored toga, to će vas voditi da radite na sebi i unaprijedite one stvari koje omogućavaju vašem unutrašnjem djetetu da se opusti i zasiti svoju radoznalost.