Kako horoskopski znakovi NENAMJETNO UNIŠTAVAJU SVOJE LJUBAVNE VEZE: Rak drami, a Vage manipulišu PROVJERITE ŠTA KAŽU ZA VAŠ ZNAK

Novosti

Svaki horoskopski znak ima neke mane i negativne osobine, samo ih neki ispoljavalju, dok ih neki pažljivo čuvaju dok ih ne osjete ugroženim. Ulazak u ozbiljnu vezu obično znači prihvatanje svih partnerovih vrlina i mana, makar nam ovo drugo bilo prilično teško.

Ipak, svako ima mračnu stranu, što je potpuno normalno, ali na njoj treba raditi – kao i na vrlinama.

Međutim, nekim horoskopskim znakovima mane često preovladaju, što dovodi do kraha ljubavne veze.

-->

Ovan
Pripadnici ovog znaka mogu sabotirati svoju vezu ili brak zbog očekivanja da partner treba da živi po njihovim pravilima. Postavljaju se superiorno u odnosu na partnera, a negativne i cinične komentare govore u najgore moguće vrijeme – Ovnovi baš znaju da zadaju niske udarce.

S druge strane, izuzetno su osjetljivi i neka nepromišljena izjava partnera koju su pogrešno protumačili može da im upropasti dan. Imaju preku narav, pa ako ih naljutite slijedi vam rafal psovki i ružnih riječi.

90869064762effe340b3d4f42ec9604d

Bik
Kada oni misle da veza više ne vodi nikuda, oni jednostavno dignu ruke. Prave se da ih se ništa ne tiče i na suptilan način daju partneru do znanja da im je ponos važniji od svega.

Nisu neko ko vapi pa pažnjom, pa zbog toga često smatraju da ih je lako voljeti, ali to često nije slučaj.

Takođe, Bikovi će nekad toliko pametovati partneru da će ga tretirati kao dijete, što deluje veoma loše na samopouzdanje partnera, pa samim time i na sreću.

Ako se zainate, od svog mišljenja neće odstupiti niti milimetar, pa čak i ako znaju da će zbog toga kasnije patiti.

Blizanci
Pripadnici ovog znaka se ponašaju kao da imaju “prekidač emocija” – samo jedan potez i nema ih! Time jasno žele dati do znanja partneru da ga ignorišu. Blizanci nekada vape za greškom partnera kako bi imali šta da mu zamjere.

Potreba za slobodom Blizanaca takođe može otjerati partnera. Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku u stanju su da toliko odlažu obaveze da poslije izvesnog vremena zaborave na njih.

Rak
Preterana dramatičnost, traženje pažnje i i trošenje živaca na sitnice efikasan su način na koji pripadnici ovog znaka uništavaju svoje ljubavne odnose.

Ako su Rakovi povrijeđeni, biraće riječi koje će vas “pogoditi” pravo u srce.

Za neke veće stvari u stanju su da se dure mjesecima, pa čak i godinama, stalno ih nabijajući na nos. Ako uđu u destruktivnu fazu, potpuno će isključiti partnera, te će o njemu govoriti ružno pred drugim ljudima.

Lav
Pripadnici ovog znaka prave veliku famu oko svoje ljubavi, toliko da to može da optjereti drugu stranu. Vole da budu zaljubljeni, ali više od svega vole da budu voljeni, paženi i maženi.

Ukoliko duže vrijeme Lav ne dobije dovoljno pažnje, on će se naprosto odljubiti i krenuti u potragu za partnerom koji će moći da mu pruži sve što jedan Lav očekuje.

Djevica
Partner ovog znaka ima jednostavan zadatak – da usreći Djevicu. Zbog toga se čini da odnos s njima nije veza puna emocija, već pravi pravcijati posao. Najveću štetu i sabotažu veze prave pasivnom agresijom i očekivanjem da bi partner trebalo da im čita misli.

Prije raskida veze, Djevica će jedno vrijeme zvocati, a onda mudro zaćutati i zauvijek nestati.

(Telegraf)