Indijski horoskop za 2022. godinu – 4 ZNAKA ČEKA VELIKA SREĆA: Odmah provjerite jeste li među njima

Novosti

Daje dublji uvid u to šta nas čeka u zavisnosti od datuma rođenja

Indijski horoskop ima iste znake kao i “običan”, ali daje dublji uvid u to šta nas čeka u zavisnosti od datuma rođenja. Evo šta indijski astrolozi predviđaju kada je u pitanju novac u 2022. godini!

Ovan

Početak godine biće kritičan za finansije, moguće je da ćete doživjeti neku neprijatnost koja će zahtevati veće ulaganje kako bi bila riješena. Sve do polovine 2022. imaćete stabilnu novčanu situaciju, a tek od jula vam slijedi dobitak.

Bik

Već na početku godine, iz potpuno neočekivanih izvora stiže vam novac! Između aprila i juna bit će ga toliko, da će vam biti pomalo neprijatno! Ali ne brinite, sve ste vi to zaslužili, i uživajte dok traje, već od ljeta plovićete mirnijim morem kada je novac u pitanju.

Blizanci

Odlična godina za posao i napredovanje, samim time i za finansije. Bićete vrlo proaktivni i umijet ćete iz svakog projekta da izvučete najviše. Očekujte stabilan rast tokom čitave godine, iz mjeseca u mjesec!

Rak

Ogromno poboljšanje vašeg finansijskog stanja stiže u 2022. godini! Povremeno ćete trošiti više, a zarađivati manje, ali zijvezde će sve vrijeme biti na vašoj strani. Tek od oktobra trebalo bi da pripazite novčanik, jer će ovaj “talas” blagostanja početi blago da opada.

Lav

Neobična godina za vaše novčano stanje. Zarađivaćete taman koliko treba, ali ćete stalno imati neke konfuzne situacije s novcem. Zagubićete kovertu s većom svotom, neće vam biti jasno stanje koje vidite na računu… Za vas je najbollje da već od Nove godine počnete sve da zapisujete da se ne biste “pogubili”.

Djevica

Odlična godina za novac, konačno ćete uspjeti da zategnete sve troškove koji su vas mučili prethodnih godina. Ako ste pri kraju otplate kredita, očekujte da se s tom mukom “pozdravite” već u prvoj polovini godine! Ključno je da od ljeta pa do kraja 2022. budete štedljivi.

Vaga

Na poslovnom planu biće problema, koji će uticati na vaše raspoloženje. Zato je važno da s novcem budete oprezni, imat ćete želju da ga trošite neobuzdano da biste se razveselili. Zapamtite da nije sve u materijalnim stvarima, i provešćete 2022. u stabilnom finansijskom stanju.

Škorpija

Godina troškarenja za vas, bićete najveći rasipnik zodijaka! Ako ne budete oprezni sa budžetom, iz mjeseca u mjesec ćete trošiti sve više. Nećete upasti u dugove jer su zvijezde ipak na vašoj strani, ali je moguće da na jesen odjednom nećete imati dovoljno novca za neko veće ulaganje koje ste planirali, verovatno vezano za životni prostor.

Stijrelac

Kada su finansije u pitanju, pevaćete tokom cijele 2022. godine! Sve će biti stabilno, nećete morati nijednom zabrinuto da pogledate u novčanik ili stanje na računu. Važno je samo da imate vjere u sebe, jer je polovinom godine moguć veći dobitak samo ako budete imali hrabrosti.

Jarac

Srećna godina za Jarčeve kada je novac u pitanju, indijski astrolozi kažu da će sve biti na njihovoj strani! Najprije na proljeće stiže jedno manje poboljšanje, možda u vidu povišice, a posle leta očekujte ozbiljniji plus na računu! Da li menjate posao? Moguće je da ćete dobiti platu iz snova!

Vodolija

Neobična godina za novac, jer ćete odjednom vidjeti prekid u šablonu na koji ste navikli. Da li ulazite u neki nepredviđeni trošak, ili sami većim ulaganjem pravite “rupu” na računu, biće vam potrebno par meseci da se od toga oporavite. Očekujte da se sve stabilizuje od avgusta.

Ribe

Na početku 2022, sve će ići sjajno, na vašem putu je ozbiljan dobitak! Tokom proljeća i ljeta, moguće su fluktuacije, novca će biti, pa ga neće biti, pa nećete biti sigurni gdje je nestao… Ali samo ako ne budete oprezni. I vama se savjetuje da više pazite na budžet i možda sve zapisujete, kako biste poslije ljeta mogli da priuštite nešto što ste oduvijek želeli. A krajem godine, dobijate sjajnu priliku da zaradite više!