BOLEST DOLAZI U KUĆU AKO IMATE OVE STVARI, RIJEŠITE IH SE ODMAH: Poslušajte Feng šui stručnjake, SVIMA JE POMOGLO

Novosti

Sve što se nalazi u vašoj kući u sebi sadrži energiju, tvrde feng šui stručnjaci

Prema filozofiji koju zastupa Feng šui, svi predmeti u vašem domu, od onih najkrupnijih dodekoracije i sitnica – imaju sopstveno energetsko polje koje može biti pozitivno i negativno.

Prema istoj filozofiji uređenja doma – neki od tih predmeta više su nego nepoželjni u vašoj blizini u prostoru u kome boravite, jer sa sobom donose lošu i negativnu energiju i stvaraju, ali i zdravstvene probleme.

-->

Evo nekoliko stvari kojih se, prema riječima stručnjaka, odmah morate riješiti, ukoliko želite da vratite balans i pozitivnu energiju u svoj dom.

poor-siromas
poor-siromas

Pokvareni kućni aparati

Električni aparati predstavljaju snagu i moć u vašem domu. Ukoliko imate aparate koje ne koristite duže vrijeme, pokvareni su ili nisu u funkciji – riješite ih se što prije! Pokvareni kućni aparati i tehnika koju koristite u domaćinstvu prema Feng šui principima mogu donijeti mnoštvo zdravstvenih problema, poslovne neuspjehe i probleme u emotivnim odnosima.

Suho cvijeće 

Žive biljke su veoma dobre – donose pozitivnu energiju i simbolišu rast i prosperitet. Međutim, to pravilo ne važi za aranžmane od sušenog cvijeća ili biljke koje su uvenule. Feng šiu metoda tvrdi da uvelo i osušeno cveće izvlači energiju i da se zbog toga možete osjećati umorno, iscrpljeno i bezvoljno. Suho cvijeće u domu podstiče osjećaj čežnje, nostalgije i stvara osjećaj manjka snage. Preporuka je da se osušenog i uvelog cvijeća riješite što je prije moguće.

Hrana

Hrana prema Feng shuiu predstavlja vašu sposobnost da dajete i primite ljubav. Ukoliko u frižideru ili ostavi držite hranu kojoj je istkao rok trajanja ili se pokvarila – to može negativno uticicati na vaše veze u životu (sa porodicom, prijateljima, partnerom, decom..) Stoga, pregledajte frižider i špajz i riješite se svega što više nije jestivo što prije.

Lijekovi kojima je protekao rok

Prema Feng šui pravilima, svi farmakološki i proizvodi za njegu, među koje spadaju lijekovi, kreme, kupke, dezodoransi i slično, a kojima je istekao rok trajanja, moraju odmah biti bačeni jer sadrže toksične materije koje utiču negativno na vaš san, osjećaj spokojstva i psihičku ravnotežu.

Novi.ba/Stil.rs