BEZ VARANJA, ŠTA STE PRVO VIDJELI? Staricu, djevojku ili rijeku? EVO ŠTA TO GOVORI O VAMA

Novosti

Takve slike često koriste psiholozi da otkriju skrivene aspekte ljudske podsvijesti.

Bitno je fiksirati onaj odraz koji ste zapazili kao prvi. Najverovatnije, za koju sekundu, uočićete i ostale oblike.

Za to vam je potrebno da samo pogledate sliku i ono što prvo vidite na njoj jeste rezultat testa, a objašnjenje slike ćete vidjeti u produžetku.

-->
60b36a0a-d8dc-4c60-8b56-05b50a0a0a64-4-56-1-previeworg

Starica

Vi treba da slušate savete svojih roditelja. Svako u životu dođe u period kada su savet ili mišljenje bliske osobe vrlo važni. Neophodno je da budete veoma pažljivi, jer u ovom trenutku u vašem životu ima mnogo onih koji vam ne misle dobro i koji pokušavaju da vam zabiju nož u leđa.

Lice

Ako je lice prvo na čemu se zaustavio vaš pogled, to znači da vas očekuju ozbiljne životne promene. Pustite prošlost. Ona ne treba da vas drži. Treba da poverujete u sebe, svoju fortunu, i da prestanete da se bojite svega što je novo. Jedino će vaš novi kurs biti ispravan i on će vas dovesti do novog, srećnog života!

Rijeka

Često zavisite od mišljenja drugih i morate neprestano s tim da se borite. Vaš život je rijeka, a vi pratite njen tok. „Što lakše, to bolje“ – mislite vi. Čak nemate želju ni da nešto promenite u svom životu. Bojite se da se ne razočarate? Treba samo da pokušate da potpuno promjenite život, i sreća će vam se osmjehnuti. Budite odvažni!

Djevojka

Lik mlade i lijepe žene na slici predskazuje radost, bogatstvo, sreću, uspeh, blagostanje. Djevojkama ovo obećava susret s voljenim muškarcem. A ako bolestan čovjek vidi djevojku, znači da će imati poteškoća u ozdravljenju.