Baka u 94. godini saznala da je MUŽ VARA: Njena osveta je pogledana 44 MILIONA PUTA, pozvala je njegovu ljubavnicu, pa smislila plan

Novosti

Unuk je zabilježio njenu ispovijest koja na TikToku ima 13.100.000 pregleda i preko 2.600.000 lajkova, a na Facebooku je snimak viđen neverovatnih 44.000.000 puta.

Baku Doris je muž prevario kada je bila mlada. Kada je to otkrila smislila je lukav plan.

– Saznala sam da ima drugu ženu pa sam se sprijateljila sa njom. Jedne noći, otišle smo u izlazak, a ja sam odlučila da je ništa ne pitam. Za razliku od mene, ona se napila. Kada je došlo vrijeme da pojedemo nešto, ona je bila toliko pijana da joj je glava pala u tanjir i tako je zaspala. Onda sam pozvala supruga i rekla mu da dođe po svoju djevojku – ispričala je Doris.

-->

Baka Doris je na društvenim mrežama iznijela brojne detalje iz života – poput toga da je imala dva muža alkoholičara i da je rodila petoro djece. Nakon drugog razvoda radila je tri posla da bi izdržavala porodicu.

Kasnije je otvorila vrtić i dozvolila roditeljima da plaćaju u skladu sa primanjima. Od majki lošeg materijalnog stanja nije uzimala novac, o njihovoj djeci brinula je besplatno.

Pogledajte i sami: