ASTROLOG OBJAVIO HOROSKOP OD 13. DO 19. SEPTEMBRA: Evo koji znak će biti NAJSRETNIJI, čeka ga priliv novca – sve će mu ići kao podmazano

Novosti

Pročitajte nedeljni horoskop od 13. do 19. septembra!

Ovan

Kako se motivisati za vežbanje

Novo poznanstvo u vama budi nove emocije i osjećate se uzbuđeno. Želite da se približite nekoj osobi koja vam se dopala. Pred vama je povoljan period za početak nove ljubavne veze. Veoma ste strastveni. Obavezna je štednja ove nedelje. Nije vreme za šoping. Neka ženska osoba može da vas izbaci iz takta na poslu. Ne dozvolite to.

Bik

Na poslovnom planu možete da očekujete promjenu. Potrudite se da budete aktivni oko izvršavanja poslovnih obaveza. Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će da bude zainteresovana za ozbiljnu vezu sa vama. Odlično se slažete sa partnerom ove nedelje. Uživate u ljubavi.

Blizanci

Potrudite da na neki način budete umereniji u svemu. Ne pretjerujte sa trošenjem, ni sa poslom. Dajte sve od sebe da se usredsredite na prioritete. Vrijedni ste i ništa vam ne pada teško. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći. Moguć je napredak. Što se tiče ljubavi, preko posla je moguće poznanstvo. Ako ste u vezi, ne zapostavljajte voljenu osobu zbog previše obaveza.

Rak

Niz pogrešnih odluka može da vas dovede do problema na poslu. Povedite računa o tome od koga dobijate bitne informacije. Nemojte baš da imate povjerenje u osobe koje ne poznajete dovoljno. U ljubavi ste veoma zadovoljni i odlično se slažete sa partnerom oko svega. Ako ste slobodni, potrudite se da se fokusirate na nove kontakte i neka osoba koja je veoma pozitivna i zanimljiva može da vam se dopadne.

Lav

Loše raspoloženje na poslu prenosite na partnera. Nije vam lako da vaš odnos održite stabilnim. Izbegavajte konflikte. Slobodni, ne želite da mijenjate status, lakše vam je da provodite vrijeme sami. Na poslu je sve odlično. Prezadovoljni ste uspjehom i finansijama. Sve vam ide od ruke.

Djevica

Imate utisak da ne možete da ostvarite promjenu koja vam je neophodna da biste napredovali na poslu. Nije vam lako da ostvarite sve što ste zamislili. Neka ženska mlađa osoba može da bude od pomoći. Slobodni, na kraćem putu je moguće poznanstvo. Zauzeti, smislite neko lijepo iznenađenje za partnera. Ne dozvolite da odnos upadne u kolotečinu.

Vaga

Može da vam se ukaže prilika za početak veze sa osobom koja nije sigurna šta želi. Ne brzajte. Zauzeti, nije vam ni malo lako da vaš odnos ne trpi zbog svih obaveza. Priliv novca je očekivan. Budite uporni u ostvarenju svojih ideja. Izbjegavajte stresne situacije i posvetite se svojim potrebama.

Škorpija

Pred vama je nedelja u kojoj nećete biti opterećeni poslom. Možete da očekujete priliku da napravite mali predah. Povoljna je nedelja za flert, nova poznanstva i komunikaciju sa suprotnim polom. Atraktivni ste i zračite. Možete da očekujete da veliki broj novih dešavanja. Ne brzajte sa ulaskom u vezu. Zauzeti, iskoristite slobodno vrijeme da ga provedete sa partnerom.

Strijelac

Budite otvoreni za nova poznanstva. Na nekom kraćem putu možete da upoznate osobu sličnu sebi. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera nego mu se posvetite više. Osjećate se sasvim dobro u svojoj koži. Možete da očekujete odličnu nedelju na poslu. Priliv novca je očekivan i bićete jako uspješni.

Jarac

Možete da očekujete dobru komunikaciju sa nadređenima, kao i kolegama. Pred vama je povoljna nedelja za posao u kojoj ćete uspjeti da obavite dosta korisnih stvari. Voljena osoba pokazuje da nije spremna za sljedeći nivo u vezi. Nije vam lako da izbalansirate između posla i ljubavi, piše Mondo.

Vodolija

Imate dosta sreće. Ako ne radite, sada možete da se zaposlite. Očekujte dobitak ili povoljne okolnosti koje dovode do napretka. U ljubavi je sve savršeno i uživate. Imate podršku partnera u svemu što radite. Budite otvoreni za novu ljubav ako ste slobodni, a dopadate se nekom sa posla.

Ribe

Očekuje vas povoljan period kada je u pitanju ljubav. Romantični ste ako ste u vezi. Slobodni, vi ste spremni za avanturu ili novu ljubav. Odlično se osjećate i sve stižete na vrijeme. Bićete zadovoljni do kraja nedelje svojim stanjem na poslovnom planu. Nemate veće probleme. Skloni ste saradnji sa drugima.