AKO 1 STVAR STAVITE U NOVČANIK, VJERUJE SE DA ĆE UVIJEK BITI PUN: Feng shui tajna za privlačenje novca

Novosti

Fng šui, stara kineska tehhnika uređenja doma i privlačenja pozitivne energije, može se primijeniti i na novčanik. Vjeruje se da ukoliko u njemu nosite račune, istrošene kartice, zgužvan novac i nepotebne stvari, onda privlačite lošu energiju i nepovoljnu finansijsku situaciju, piše Lovesensa.

screenshot-8

S druge strane, postoje i predmeti koje je poželjno nositi u novčaniku u svakom trenutku, jer se vjeruje da oni šire pozitivnu energiju i privlače novac.

Sigurno ste negdje vidjeli feng šui figuru žabe koja sjedi na kovancima i za koju se vjeruje da privlači novac, ili je možda i vi imate u svojoj kući. Ona se drži u domu najčešće na ulazu ili na radnom stolu, a prema feng šui pravilima možete ovaj feng šui magnet za obilje staviti u novčanik.

-->

To ne znači da figuru žabe treba da nosite u novčaniku ili torbi, već se vjeruje da sličica feng šui žabe koju držite u novčaniku može podstaći privlačenje novca.

Takođe, možete nabaviti i feng šui kovanice za koje se, takođe, vjeruje da imaju moć da privlače pozitivnu energiju.

Još jedna preopruka za novčanik i privlačenje novca jeste da novčanik bude crvene boje. Crvena simbolizuje uspjeh, pobjedu, napredovanje i bogatstvo.

Izvor:Stil