6 STVARI KOJE VAŠ DOM ČINE SIROMAŠNIM: Feng šui otkriva – Ako vam je ovakav prilaz do kuće, NOVAC NIKAKO NE MOŽE DOĆI DO VAS

Novosti

Kakva je energija doma i njegovo uređenje, takve su i finansije ukućana unutar njega, kažu Feng šui stručnjaci

Svaka nekretnina ima određenu energiju. Kakva je energija doma i njegovo uređenje, takve su i finansije ukućana unutar njega. Postoje ključne tačke u domu koje su vezane za finansije. Nered ne smije nigdje da se zadržava, jer može izazvati finansijske blokade i dovesti do toga da nam dužnici ne vraćaju novac.

Ustajala energija u određenom djelu prostora stvara nemogućnost većih prihoda. Zapušten podrum može proizvesti neplanirano plaćanje kazni, pa makar i za parking.

Ovo su bitni dijelovi stana ili kuće za finansije ukućana:

1. Prilaz

Ako gost ne može lako da pronađe vaša ulazna vrata, neće moći ni energija novca. Mračni prilaz domu donosi: tamnu budućnost, tešku karijeru i teško prikupljanje materijalnih dobara.

Kako da to popravite: dobra rasveta i dekoracija pored ulaza biće dobrodošlica i gostima i prihodima.

2. Nered

Ako je dom ispunjen neredom, ili malim prostorijama (ostava), koje su nesređene i natrpane – ne treba se iznenaditi ako imate finansijske probleme.

Korekcije: raščistite nered što prije, presložite stvari u kutije i ostavite u toku noći da “gori” svjetlo (jang energija rasvete oživljava mrtvu tačku u domu, a ta tačka može biti u kompasnoj direkciji stana vezanoj za karijeru, finansije ili naplaćivanje).

3. Ulazi

Ulazna vrata su dio prostora koji predstavlja: ulazak energije, ulazak novih mogućnosti i dolazak novca. Ulazna vrata su otvor glavne cijevi novčanog toka.

Pravilo kaže: ako poštar ne može da nađe vaša vrata kada vrši isporuku, neće vas naći ni novac. Ako su prevelika: sve prolazi pored pored stanara u tom domu. Ako su premala: ovi ljudi su pohlepni i sebični, a to nije dobro za razmjenu novca.

Ulazna vrata, takođe, moraju se otvarati do ugla od 90 stepeni kako bi i novac mogao slobodno ući. Takođe, dobro je da okačite poruku “Dobrodošli”, jer je to poziv ne samo gostima već i novcu.

4. Pozadina doma

Ako su prozori prvo što vidite kada uđete u vaš dom, nećete ni novac zadržavati. Kako to ispraviti? Postavite keramičke statue, saksije sa cvijećem na dasku pod prozorom..

5. Pozicija doma i gubitak finansija

-dom na kraju T raskrsnice: novac će se redovno gubiti

-dom u dijelu slijepe ulice: nema nikada dovoljno prihoda

-dom s nizbrdicom iza: sve finansije se “tope”

-dom u suterenu – neimaština

-dom kojem je pozadina reka, ili neka druga voda: nemogućnost plaćanja računa

6. Unutar doma

-greda iznad šporeta: problem sa finansijama

-greda iznad radnog stola: nedovoljne zarade

-prljav frižider: neplaćeni dugovi

-prljava rerna: problem sa finansijama

-prljav šporet: zagarantovani finansijski problemi

Novi.ba/Stil.rs