4 ZNAKA NEK SE PRIPREME – ČEKAJU IH TEŠKE NEVOLJE U 2022. : Indijski astrolozi objavili horoskop za sljedeću godinu, PROVJERITE

Novosti

Indijski astrolozi kažu da će naredna godina biti uspješna za mnoge horoskopske znakove, ali nažalost u ovu grupu ne spadaju četiri predstavnika Zodijaka. Za njih će 2022. biti izuzetno stresna i moraće da se ozbiljno pomuče i preskaču jednu prepreku za drugom kako bi ostvarili svoje ciljeve.

Ovan

U 2022. Ovnovi će se mnogo mučiti i biće prinuđeni da vrijedno rade. Ništa im neće “pasti s neba”, moraće da ulože ekstremne napore kako bi postigli uspeh. U aprilu ih očekuje neviđeni haos u svim sferama života, biće prinuđeni da donose teške odluke. Cijelo proljeće je u znaku velikih finansijskih izdataka, pa je bolje da izbjegavaju nepotrebne troškove.

Lav

Moguće je da će Lavovi imati velike psihičke probleme, a sve zbog nagomilanog strsa usled obilja obaveza. Nisu isključene ozbiljnije bolesti, teške depresije, pa i lomovi, naročito u periodu od februara do aprila. Astrolozi savetuju da izbegavaju svađe, da kontrolišu bes i razmišljaju o promeni profesije ili posla.

Strijelac

Za Strijelca će 2022. biti izuzetno naporna. Pretjerana zatvorenost i suzbijanje emocija će im napraviti velike probleme, biće daleko osjetljiviji i razdražljiviji nego inače, pa je savjet da pokušaju da izbegavaju bilo kakvu komunikaciju povišenim tonom. Tokom ljeta će mnogi Strijelčevi poželjeti da se opuste, ali im se nikako ne savjetuje da se prepuste lenjosti. U suprotnom, postoji veliki rizik da propustite dobre prilike za karijeru.

Jarac

Jarčevi će morati da ulože mnogo napora i truda da posao izvedu do kraja, bez obzira da li je reč o velikim projektima ili običnim, dnevnim obavezama. Jednostavo, zvijezede od njih očekuju da se pomuče. Ako se tako budu ponašali, nagradiće ih uspehom. Astrolozi savjetuju pripadnicima ovog znaka da se ne zadužuju i da se uzdrže od hirovitog ponašanja usljed ličnog nezadovoljstva i neraspoloženja. Osim toga, trebalo bi da budu oprezni u sudskim sporovima i da ne veruju strancima po pitanju ulaganja.

(Novi.ba/Pink.rs)