2 ZNAKA ĆE ZAŽALITI ŠTO SU SE RODILA: Objavljen mjesečni horoskop za DECEMBAR, njima će biti najgore

Novosti

Sve što se desi u decembru odrazit će se i na početak iduće godine

Posljednji mesec ove godine predstavljaće prekretnicu za četiri znaka Zodijaka.  

#Lupon

Bik

Bik nailazi na ogromne promene u porodičnim odnosima. Sav sklad i harmonija koji su mu inače neophodni da bi normalno funkcionisao, bit će poremećeni. Problem je što Bik insistira da je u pravu, što je njegovim najbližima već dozlogrdilo. Potrebno je da obe strane naprave kompromis. Dobra vijest, što se tiče ovog znaka, jeste što će briljirati na polju posla. Niže uspjeh za uspjehom.

Blizanci

Blizanci će biti veoma iznenađeni razvojem sitacije u decembru. Sasvim neočekivano naći će se na meti zlih jezika i postaće predmet ogovaranja. Astrolozi savjetuju da se čuvaju najužeg kruga prijatelja, moguće je da će ih neko od koga to najmanje očekuju izdati. Ništa bolja situacja neće niti ni na poslu – spletke i podmetanja su izvjesna.

Rak

Dok će Bik i Blizanci naići na poteškoće posljednjem mjeseca 2021, Raka očekuje samo najbolje. Na poslu mu slijedi nevjerovatan uspjeh, a što će se odraziti na finansije. Bonus je što će pored „redovnog“ posla imati prilike i za dodatnu zaradu. Rak u 2022. godinu ulazi potpuno promijenjen i pun samopouzdanja.

Ribe

Ribe, kao i Rakovi doživjeće velike promjene nabolje u decembru. Prvenstveno će ovo biti primjetno na polju finansija. Sasvim neočekivani priliv novca razmaziće Ribe koji će nemilice trošiti novac, što na sebe, što na svoje najmilije. Ohrabreni ovom finansijskom injekcijom, predstavnici ovog znaka će u 2022. ući sa puno kreativnih ideja za zarad, piše penzionisani.rs