ZVIJEZDE SU POKAZALE, Ovo su NAJPAMETNIJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI: Jesi li ti među njima?

Novosti

 Postoje ljudi koji su pametni, a postoje i oni koji su toliko inteligentni da je to jednostavno impresivno. Jedno je, ako se netko mora potruditi da bi bio pametan, ali drugo je kad je netko rođeni lumen.

Znamo ljude koji imaju različit stupanj intelekta, od normalne do genijalne razine inteligencije. Međutim, postoje oni pametnjakovići za koje se čini da nas svaki put mogu nadmudriti! Astrologija navodno također utječe na tip inteligencije. Bez obzira imaš li sklonost ka učenju i zadržavanju informacija ili  točno znaš kako se drugi osjećaju u svakom trenutku, tvoj horoskopski znak može biti pokretač vlastite inteligencije. Postoje određeni horoskopski znakovi koji to čine bolje od ostalih. Pa, tko su briljantni horoskopski znakovi? Otkriva Your Tango.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna): Analitička inteligencija
Iako Djevice ionako znaju puno još uvijek neprestano uče. Iznenadila bi se koliko često njihova ekstremna pažnja prema detaljima može pomoći. Oni su pravi analitičari! Ako te žele nadmudriti to će i uspjeti. Djevica je poznata po tome što je najpametniji horoskopski znak, zato je nemoj podcjenjivati. 

434368-pluto-5836207-1920-f

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače): Logička inteligencija
Vodenjaci su poznati po svojoj kreativnoj inteligenciji, vide odgovore i rješenja koja drugima nedostaju. Mogu ostati mirni i nepristrani kad stvari postanu napete. Neće stvari shvaćati osobno i nastavit će se usredotočiti na postizanje svojih ciljeva. Također su nepredvidljivi pa je izazov shvatiti koji je njihov sljedeći potez. Kad napadnu, to je ne samo neočekivano, već ima i dalekosežne rezultate.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog): Emocionalna inteligencija
Škorpioni imaju vrlo usredotočen stav kada trebaju dobiti nešto što žele. Vole smišljati planove i načine kako postići svoje ciljeve. Budući da su emocionalno inteligentni, lako mogu motivirati druge da ostvare svoje planove. Škorpioni ponekad mogu biti previše iskreni i mogu provesti puno vremena u svojoj glavi, smišljajući spletke. Mogu biti surovi prema strancima, ali obožavaju svoje prijatelje. Često je jezik u kojem su najvještiji – sarkazam. Škorpion se možda više od ostalih činiti previše smiren da bi bio pravi lumen, ali izgled može prevariti.

Strijelac (22. studenoga – 21. prosinca): Lingvistička inteligencija
Treba samo razgovarati sa Strijelcem kako bi razumjela njihov životni sjaj. Oni su vrlo otvoreni, imaju snažan osjećaj za dobro i zlo i vrlo su samopouzdani. Ako netko ugrozi njihovo povjerenje, Strijelac se može osjećati prisiljen dokazati svoju intelektualnu sposobnost. Može biti veliki šok da je netko toliko šarmantan i ljubazan ujedno i genij. Ako te žele nadmudriti, Strijelac to može učiniti bez da se oznoji.