STIŽE KRVAVI MJESEC 26. MAJA I DONOSI NEVJEROVATNE KOSMIČKE PROMJENE: Ova 4 horoskopska znaka nek se pripreme, SLIJEDI HAOS

Novosti

Spremite se za turbulentan period 

Pun Mjesec obasjaće nebo 26. maja i biće u znaku Strijelca. Ujedno desiće se i  pomračenje Mjeseca. Evo šta možemo da očekujemo:

Povećanu emociju, preispitivanje duše, sjećanja, davnih i trenutnih ljubavi, dubokih osjećaja,preispitivaćemo svoje stavove, principe.

Imaćemo želju nešto da promijenimo, a najviše će biti alarmirane emocije. Pun mjesec uvijek donosi to da se emocije preliju, tako da ćemo gotovo svi imati jake i burne emocije. Kako je Strijelac vječiti optimista i stvari posmatra široko, tako će i naše reakcije biti velike, široke burne i pomalo filozofske, jer je Strijelac veliki filizof i pristupa problemu sa te strane.

Ovo pomračenje i pun Mjesec se dešavaju na petom stepenu Strijelca, tako da svi horoskopski znaci koji imaju neke planete oko ovog stepena mogu da očekuju uragan emocija koji će ovaj pun Mjesec izbaciti na površinu.

Šta je potrebno da uradimo?

Da otpustimo sve što nas blokira, i na taj način stvaramo protočnu energiji i čistimo naše tijelo, dušu i misli. Promene će se dešavati na raznim nivoima, tenzije će biti velike, a mi ćemo se osjećati nesigurno i uzburkano. Ono što je savjet je da prihvatimo Strijelčev optimizam i da se pustimo niz rijeku emocija jer na kraju uvijek sve bude baš onako kako i treba da bude.

Znakovi koji će najviše ojsetiti ovaj pun Mjesec i pomračenje su: Strijelčevi, Djevice , Ribe i Blizanci. Evo šta mogu da očekuju: 

Strijelac

Ovo pomračenje se dešava u vašem polju partnerskih odnosa pa bi bilo dobro da samo malo suzdržite emocije , da se ne zalijećete i da ne ulazite u sukobe. Sada ste veoma osjetljivi i pomalo nesigurni u sebe pa od straha možete da imate burne rekacije i da “uplašite” partnera.

Djevica

Vama se dešavanje dešava u polju karijere pa su moguće razne promjene . Promjene posla na bolje, povećanje zarade a isto tako i svađe pa i prijetnje sa nadređenima . Merkur vam je u retro hodu pa bi bilo jako bitno da informacije filtrirate i da ih ne prihvatate zdravo za gotovo jer vas u suprotnom te informacije mogu uvući u sukob sa nadređenim.

Blizanaci

Biće vam aktivirana kuća odnosa i vašeg javnog života. Nikako ne sedite na dve stolice, misli i emocije neka budu precizne i jasne i izbjegvajte dvosmislene odnose bilo koje vrste.

Ribe

Ne ulazite u sukob sa porodicom. Što se posla tiče imate dvije opcije ili napredovanje u karijeri i veća plata ili pokretanje ličnog biznisa.

(stil/magazin.novosti)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *