ODABERITE JEDNU OD OVE 4 VJENČANICE I MI ĆEMO VAM REĆI DA LI ĆETE ZAUVIJEK OSTATI ZAJEDNO: Ako ste ovu odabrali, NEK VAM JE BOG NA POMOĆI

Novosti

Četiri vjenčanice pred vama nosile su poznate mlade čiji ishod braka je dobro poznat. Izaberite jednu od ovih kreacija što prije i saznajte šta vam podsvijest sprema.

vencanice-test

1. Naopaka bajka

Odabrali ste tešku kombinaciju. Britanska kraljica Viktorija je imala naoko savršenu venčanicu. Takav joj je bio i brak. Udala se za nemačkog princa Alberta i za 17 godina braka mu rodila devetoro dece. Par je bio opsednut seksom, ali to im nije bila jedina opsesija. Viktorija je bila bolesno ambiciozna i kao majka i kao supruga, a muž je zbog njenih trudnoća počeo da preuzima njen posao, a samim tim i dio moći. Iako su delovali kao par iz kataloga okružen nasmejanom dečicom realnost je bila drugačija. Istoričari tvrde da je nakon Albertove smrti Viktorija nosila samo crninu – ali da joj je laknulo. Pazite se priželjkivanja vjenčanja iz bajke.

2. Nezavisna i Neizvjesna

Izabrali ste vjenčanicu Kejti Holms. Kejti je bila zlatno dete Holivuda a udala se za Toma Kruza 2006. Brak je trajao šest godina i par ima ćerkicu Suri. Kruza su svi smatrali savršenim mužem dok prljavština iz njegovog privatnog života nije izašla na vidjelo. Isplivala je njegova posvećenost sajentološkoj crkvi a bivši supružnici su ušli u oštru bitku za starateljstvo nad kćerkom. Kejti je otkrila da je posle tog braka “često plakala” ali je odlučna da se izbori sa poteškoćama i povrati svoj život. Vi ste nezavisna i moderna osoba i čak iako pogriješite ponovo ćete pronaći svoj put.

3. Nevjerovatna ljubavna priča

Kejt Mos je prelijepa žena ali skoro da je digla ruke od ljubavne sreće – dok nije pronašla muža na internetu! ona je bukvalno izguglala svog supruga Džejmija Hinsa. Čim je upoznala rokera poklopili su se i ona je sada u srećnom braku. Inače, njen put do sreće bio je trnovit. Bila je sa zavisnikom od droge Pitom Doertijem i javno govorila da je stidljiva. Tako da devojke, ne strahujte, možda samo treba da poljubite nekoliko žaba da biste stigle do princa. Ali Kejt barem ima stila.

4. Bolje da se ne udaš

Odabrala si vjenčanicu princeze Dajane. Joj. Ovo je vjerovatno najgora kombinacija koja postoji. Princeza Dajana je bila i ostala upamćena kao najpopularnija princeza na svijetu ali joj to nije donelo ništa dobro. Bila je udata za britanskog princa Čarlsa, ali kažu da je bila duboko nesrećna. On je paralelno sa njihovim brakom imao vezu sa Kamilom koju je na kraju i oženio. Prevarena i neprekidno praćena Lejdi Di je na kraju nastradala u saobraćajnoj nesreći u Parizu, daleko od kuće i svoje djece Harija i Vilijama kojima takođe prate svaki korak. Izgleda da se “kletva” te porodice nastavlja jer je brak Kejt Midlton njenoj sestri Pipi uništio život.